Az afp. Vizsgálati eredményetek mennyi idő mulva lett kész?
Figyelt kérdés
illetve kérdezném még hogy ennek az eredményét kézbe kaptátok vagy a nögyogyász vagy védönö kapta e meg?2010. febr. 3. 11:41
1/7 anonim válasza:
Sote 2-re járok. Ott kb.10 munkanap volt és az orvosomnak adták oda.
2/7 anonim válasza:
16. héten levették, és a 18. heti uh-on tudtam meg az eredményt
3/7 anonim válasza:
Szent Istvánban vettek vért. Kb.2 hétet kellett várni az eredményre, és a nőgyógyászom kapta meg.
4/7 Amore válasza:
Nekem is két hét és a nögyogyászom kapta meg de ugy tudom kap a védőnő is egy példányt!
5/7 A kérdező kommentje:
köszi lányok! nekem is azt mondta az orvosom hogy ö kappja meg de a laborban azt mondták hogy hétfön mehetek a leletért. én meg hirtelen nem is mertem megkérdezni hogy akkor most mi van. szerintetek?
2010. febr. 3. 12:23
6/7 anonim válasza:
Én az ÁEK-ben csináltattam, ott 1 hét alatt megvolt, ott is mondták, hogy doki kapja, de én is bemehettem érte (be is mentem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!