Miert van az hogy a babamat csak jobb oldalon erzem mozgolodni? Nagyon ritkan erzem a bal oldalomon. Az szamit a baba novekedeseben hogy az anyuka menyit eszik?
A baba elveszi, ami neki kell, max. a te szervezetedben lesz valamiféle hiány. A súlyát csak saccolják, sokszor minden rendeben, pedig kicsinek vagy éppen túl nagynak mérik. Azért érzed csak egyik oldalon, mert már kevés a helye és ha pl. jobb oldalon vak a kis teste, akkor csak a bal oldal irányába tud fészkelődni. Nekem pl. a kis háta van "nekitámasztva" a pocim jobb oldalának.
33 hetes mami
Szia! Nálam is csak a jobb oldalon dudorodik ki a baba, igaz olyankor úgy nézek ki, mint akinak a hasa bal oldalát lecsapták, és ilyenkor úgy feszül, hogy majd beleőrülök. Még mindig nem fordult be, és orvosom is igen kevés esélyt lát rá, mivel elég nagy baba lesz. Már régóta én is csak falatokat kapok be, mert a baba feje annyira feltolja a gyomromat, hogy egy tányét étel is gondot okoz. Megenni megeszem, de gyakrabban jön vissza mint benn maradna. Ne aggódj, boldog babavárást.
Egy 34. hetes kismami...
Szia 34-es kismami vagyok. Már próbáltam ezt a módszert, sőt a védőnőm ajánlotta, hogy pl. egy zseblámpával csalogassam lefelé, el is indult nagy nehezen, de félúton úgymond visszafordult. Már nem nagyon aggódom, ő úgy is tudja mi a legjobb neki, hogyan érzi jól magát. Ha nem akar befordulni, akkor úgy sem fog.
A kevés evésre egy tanács, én a terhesség előtt nem voltam valami jó evő, de elkezdtem szedni az Elevitet(sajnos). Két hónap alatt csak úgy ragadtak rám a kilók, és annyit ettem egy nap mint azelőtt három alatt. De inkább abbahagytam, mert a kilenc hónap végére már csak egy elfolyt valami lettem volna. Próbád meg az elevitet, talán sikerül vele egy kis plusz étvágyat csinálnod.
Üdv: Adri
szia adri.. sajnos szedem az elevitet mar kb otodik honaptol de ugy latszik nem segit.hetfon megyek a dokihoz es meglatom hogy nott e egy het alatt valamit. mar eszek ha ehes vagyok ha nem mar erzem hogy visza jon de megis nyomom magamba de szerencsere meg nem volt alkalom hogy viszajott volna. csak kicsit faj neha a gyomrom .,
udv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!