Vissza fog ez állni?
Most vagyok a 23. hétben.A terhességem 50 kg kezdtem és most vagyok 60 kg. Nekem ez nagyon soknak tűnik.Amúgy is vigyáztam mindig a terhességem előtt az alakomra de most hogy baba van nem akarok fogyózni vagy hasonló nem szeretném a kicsitől elvonni a táplálékot.
Szülés után tudok újra majd a régi lenni?
Fogyozni tenyleg nem szabad, de ha nem akarsz 20-25 kilot hizni, akkor odafigyelhetsz. Ehetsz mindent, de nem mindegy, hogy milyen aranyban es mennyit. Nem szabad ehezni, legyen valtozatos az etrended, ne egy siku. Ne tagadd meg magadtol a szenhidratot, kenyeret, sutiket sem, ha kivanod, de ez nem azt jelenti, hogy reggeltol estig nasizni kell. Ha figyeltel eddig is az alakodra, akkor hamar ra fogsz jonni, hogy mi a megfelelo etrend a szamodra. Nem koplalni kell, hanem tenyleg okosan etkezni, de ugy, hogy kozben a vagyaid se legyenek elnyomva.
Egyebkent meg ha sokat hizol, akkor is visszaterhet a regi formad. Az elso terhessegem alatt szo szerint zabaltam, semmire sem figyeltem, nem is erdekelt. HIztam 25 kilot, egyebkent vekony voltam elotte es sportoltam is. Szulessel 11 ment le, majd ot hetig kuzdottem, hogy legyen tejem, visszajott harom kilo. TEjem nem lett, de maradt 17 kilo tomeny plusz suly rajtam. Akkor kezdtem dietazni (nem koplalni, hanem okosan enni) es ismet edzeni kezdtem, de csak otthon, a baba mellett. Igy is tokeletes volt, harom honap alatt lement minden, majd meg ket kilo es hamarosan sokkal szebb formam lett, mint terhesseg elott.
Ha nem eszel többet, mint ami a mozgásod mellé szükséges, akkor igen, visszaáll. De ha ez zabálás, akkor már kétségesebb, legalábbis küzdened kell majd érte, hogy a régi légy.
Ezt te tudod, hogy mi válthatta ki, simán a terhesség, vagy nagy kajálások, esetleg konkrétan a sok szénhidrát.
Meg 50 kg mellé jó lenne tudni, hogy milyen magas vagy, mert lehet, hogy simán elfér, és a szervezeted most gyűjtöget.
Nekem 15 kg plusszom volt induláskor, 23 hetes vagyok, és eddig semmi nem jött fel.
Mindent eszek, csak kevesebbet, - ez mázli, mert kevesebbel jól lakom. Az édességet meg nagyon ritkán kívánom, akkor is általában 2 db tejkaramellacukor kielégít. :)
Most, hogy enyhébb az idő, érdemes kipróbálni, hogy milyen hatással van rád a mindennapos estiséta. Én eddig hanyagoltam, de most ráállunk a páromra, max 30 perc esténként. Jó az anyagcserének, a cukornak, a vérnyomásnak, a kilóknak is, szóval csak hasznunkra válik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!