3-om gyerek kis kor különbséggel, mik a tapasztalatok? Munkába vissza állni, mennyire nehéz?
Van egy két éves kisfiam, és egy 3hós kislányom.És párommal terveztünk 3ik babát.Amikor megszületett a kislányom akkor úgy gondoltam, ááá elég nekem ez a kettő is.De most már nagyon vágyom még egy gyerek után.Annyira szeretem a kis fiamat, meg a kis lányomat is, hogy úgy érzem tudnék még egy babát szeretni.
Arra lennék kíváncsi, hogy akinek 3 gyerkőce van hogy bírta a 3ikkal a terhességet főleg a vége felé, meg az elején mennyire volt fárasztó.És főként, hogy vissza tudtak-e menni dolgozni, vagy eltudtak-e helyezkedni miután a 3ik is oviba ment.
Nekem azt mondták a munkahelyemen,hogy még most a második baba után is vissza várnak,de nem tudom mit szólnának ha bejelnteném pl. 1 év múlva, hogy jön a 3ik baba.
Minden tapasztalatot és tanácsot szívesen fogadok! :)
És köszönöm.
Nekem is 2 gyermek van,de lehet lesz 3.Hogy hogy fogok dolgozni utána afene sem tudja.Segítségünk nincsen a szomszédon kívül,mert mindenki messze lakik.A szomszédtól sem várhatom,hogy a gyerekeimmel legyen majd.70 évesek.
Nehéz lesz még 2 vel is.Ha neked van segítség nagymama,rokon,jó barátnö akkor menni fog.Ha nem otthon maradsz....
Szia!
Ha van segítséged , aki bármikor elérhető , akkor nem lesz gond.Mint ahogy az előttem válaszoló is írta , három gyereknél nagy a valószínűsége , hogy hol egyik hol másik beteg lesz , sajnos ez elkerülhetetlen. Gondolni kell arra is hogyan fogod tudni megoldani óvodába , iskolába , különórákra hordani őket amellett hogy dolgozol is. Nem akarlak lebeszélni róla , de 3 gyerek már egy 24 órás embert igényel , aki mindig ott van , amikor kell. Nálunk most jön az 5. gyerek és mellettük nem tudnám elképzelni , hogy még 3 műszakba járjak dolgozni , legalább is addig , ameddig nem lesznek elég nagyok hozzá , hogy valamilyen szinten el tudják látni magukat , egyedül tudjanak hazajárni az iskolából stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!