Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki milyen ételt kíván? és...

Ki milyen ételt kíván? és milyen lessz a babája?

Figyelt kérdés
én a krumplit minden formában, és az alma, répa amit eszem majd minden nap! még nem tudjuk milyen nemű a babánk.
2014. dec. 22. 16:02
 1/5 anonim ***** válasza:
62%
Nincs összefüggés. A gyerek nemiszervének semmi köze az étvágyhoz és a terhességre ráfogott kívánóssághoz (ami véleményem szerint szimplán csak a korábban kordában tartott ízlés elengedése, mert most rá lehet fogni a "nyuszira").
2014. dec. 22. 16:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Én mindhárom terhességem alatt a mentolt kívántam. Szinte folyton negró volt a számban. Ha nem volt negró, akkor meg fogkrémet ettem, persze tudom ez nem volt a legjobb ötlet.

2 lányom és 1 fiucskám van

2014. dec. 22. 16:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Második vagyok az lemaradt, hogy a második terhesség nagyon nagyon az elején, talán még azt sem tudtam hogy terhes vagyok az almalevet ittam egész nap. Kislány lett
2014. dec. 22. 16:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Semmi köze a baba nemének ahhoz, hogy mit mit kívánsz.

A babona szerint, aki az édeset kívánja, annak lánya lesz, aki meg a sósabbat, savanyút, annak meg fia.

Na én az egész terhességem alatt somlói galuskát és képviselő fánkot ettem volna, vagyis süteményt, sütemény hátán és van egy tündére édesszájú kisfiam.:)

Szóval ne kezdj saccolgatásba ez alapján.:)

Az egyetlen amihez köze van, hogy ha bizonyos ételeket kívánsz, bizonyos zöldséget, gyümölcsöt vagy húst éppen és ez egyébként terhességtől független és ugyanúgy igaz a férfiakra is, hogyha ezeket kívánja az ember, akkor olyan tápanyagokra, vitaminokra, ásványi anyagokra van szüksége a szervezetének, amiket ezek a bizonyos ételek tartalmaznak.

2014. dec. 22. 16:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Édességet édességgel:-) Meg citromlevet. Kisfiú
2014. dec. 23. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!