Kedves anyukak! Számíthatok tulhordasra?
Csütörtökön töltjük a 40.hetet. Most voltam NST-n,mehteveknyseg nulla. Mehszaj 3000,egy darab joslom se kemenyedesem nincs..
Ezek szerint nem karacsonyi baba lesz?
Persze nem kerhetem tőletek hogy mondjátok meg mikor szülők, csak pl ellenpeldakat ,hogy xy-nak se volt semmi mehteveknyseg es megis babazott :))) mar nagyon várjuk es tukon ülünk :) na meg aludni se tudok a folytonos combgorcsoktol :P
39+4hkm
Megírom! :)
Szeretnék én is meglepődni és gyors megszülni! :D
Mondjuk én azt sem értem,hogy elvileg 25.-én töltöm a 40.hetet,de a doki szerint 27.-re vagyok kiírva,akkor elvileg már 40+2 leszek. Ha addig nem jön a baba,legközelebb csak jövőhéten hétfőn megyek NST-re,meg méjszájvizsgálatra,amikor már elvileg! 40+4 leszek.. nem késő ez? nem akarom,hogy belekakiljon a vízbe :(
Ne félj, az hogy mikor tölti a 40. hetet, csak egy szám, amit a nők átlagos ciklushosszából kiszámolnak a dokik az utolsó menzesz alapján. Lehet hogy a Te babád 5 vagy 6 nappal később fogant, mert nem papírforma alapján volt peteérésed. Szóval csak nyugi, attól hogy betölti a 40. hetet, nem törvényszerű, hogy jajistenem, túlhordott baba és baja lesz, ki kell gyorsan kergetni.
Jó lesz az Nektek dec 27.-én is. Vagy január 1.-én.
Én a háromból kettőt terminus után 5, illetve 6 nappal szültem meg, BÁRMINEMŰ jósló fájás nélkül, végig 3000 méhszájjal.
Azt mondom, művileg ne sürgessétek (kézi tágítás, piszkálás, pláne oxis indítgatás), bőven ráér még a 41. héten is megszületni. Tudom hogy izgultok meg alig várod, de használd ki az időt, lustálkodj, vagy rakj fészket (attól függ, mi esik jobban), készülj rá lélekben.
Köszönöm a biztatást! :) csak nem akarom, hogy ket naponta piszkaljak, meg uh-k…
Meg decemberben jo lenne ha magától indulna :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!