38. hétben vagyok és még nem volt jóslófájásom. Keményedés is csak ritkán. Mire számíthatok?
Nekem egyáltalán semmi előjel nem volt. Az egész terhességem "nagykönyv szerint" zajlott.
Aztán kiírt időpont előtt 3 nappal reggel Ctg-n voltam, dokim megvizsgált, és mondta, hogy még zárt a méhszáj.
Aztán hazafelé még vásárolni mentem, és a kasszánál éreztem, hogy valami folyik. Semmi mást.
Hazamentem, letussoltam, szóltam a férjemnek, hogy jöjjön, még mindig nem éreztem semmit.
Amikor a kórházba tartottunk, voltak kb 8-10 perces fájások, de elviselhetőek.
Később erősödtek.
Még mindig elég zárt voltam, de mivel leesett a fiam szívhangja, ezért felfektettek a szülőágyra, és a dokim az ügyeletessel kisegítette a fiam (ügyeletes tágított, dokim a hasamat préselte).
Vízelfolyástól számítva 10 óra múlva volt a kezemben a fiam.
Sosem volt joslom es kemenyedeseim sem.39+4re szultem a fiamat.fajasokkal kezdodott 9orat elhuztam itthon.ketpercesekkel ertunk ve,kozoltek h minden ok,teljesen eltunt a mehszaj.jott a doki,burokreoesztes es 3,5 oras kitolas.na az kemeny volt.12,5 ora alatt lett meg a kisfiam.
De szerintem nincs osszefugges a joslok es a szules kozott.bnom a 26.hettol joslozott,neki 17 ora alatt szuletett meg.
Szia!
Nekem sem volt soha se jóslóm, se keményedésem semmi. Gond is csak a minimálisan magas vérnyomásom volt. 38. héten azt hittem a magzatvizem szivárog, go kórház. Dokim megvizsgált azt mondta semmi nem szivárog, de reméli hoztam cuccot, mert szülésig már nem enged haza. Kicsit kiakadtam. 41+2 hetesen még mindig semmi. Behisztiztem a kórházban, zokogva hívtam fel a férjemet, hogy a doki nem mond semmit. :D Férjem felhívta a dokit, aki elbeszélgetett velem és megegyeztünk, hogy másnap beindítják. Így is lett. Reggel megkaptam a méhszáj tágító zselét és vártunk. Délután 1 óráig annyi történt, hogy egy menstruációs görcshöz hasonlító fájást produkáltam de semmi többet. Doki úgy döntött császár. 13:52-kor született meg a lányom császárral és mint kiderült, nagyon nagy szerencsénk volt, mert össze volt gubancolódva a köldökzsinór.
Bocsánat, kicsit hosszú lett. És szívből remélem Te nem jársz így. :)
Köszönöm az eddigi válaszokat, mindenkinek ment a zöld mancs.
Annyi azért közös mindannyiótokban, hogy legkorábban a kiírt időpont előtt 3 nappal jött a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!