Adjatok ötletet hogy mondjuk el a családnak hogy babánk lessz?
Szerintem nem kell nagy feneket keríteni, ezek mindig olyan kínos szituk...elképzeltem, ahogy az egyik hozzászóló írta a karácsonyfadíszes ötletet, hogy várják nagy izgalommal, h mikor találják meg a díszt, de hát csak nem akarják megtalálni...
Mi csak egyszerűen elmondtuk, h képzeljétek, babánk lesz, egy új unokátok és örültek. Nem kell több.
kinos? te mirol beszelsz?? :D kibontottak a fa alatt az ajandekot es mondtuk h ott a fán még van valami....igy ertettem h. nehezen talalták meg de egyaltalan semmi kinos nem volt benne azota is emlegetik h milyen otletes volt es mennyire boldogok voltak..
emellett eleg parasztsag lepontozni azert mert neked ez nem.tetszik...maximalisan a kerdesre valaszoltam
Itt a Karácsony, a nagy családi összejövetelek ideje. Ilyenkor sokan készítenek családi képeket, sontáb és beállított egyaránt.
Múltkor olvastam, hogy egy pár úgy jelentette be a babát, hogy családi feényképezéskor, pont a kattintás előtt elkiáltották magukat, hogy " Kati gyereket vár!". A fnyképen így örök emlék marad a családtagok elképedt arca. :)
A lényeg, hogy olyan fénykpezzeb, aki esetleg mér be van avatva a titokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!