Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elvileg mennyit kéne hízni az...

Elvileg mennyit kéne hízni az ötödik hónap végéig?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdem,mert nekem csak 1 kilót sikerült eddig felszedni, ezért meg is nézték,hogy rendben van-e a gyerek. Ekkor kiderült,hogy a gyerkőc nagyobb,mint ilyenkor kéne lenni és előre is hozták a szülés időpontját. Én nem diétáztam (mondjuk csoki helyett zöldséget és gyümölcsöt kívántam), nem mozogtam többet,mégis a combom és a fenekem is kisebb, a hasamra viszont mindenki azt mondja hatalmas! Másnak is voltak hasonló furcsa tapasztalatai?
2010. febr. 2. 20:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

szerintem itt nagyjából mindent leírtak!

2010. febr. 2. 20:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem hasonló.

23 hetes vagyok, és eddig még semmit nem híztam.

A babával minden OK, és a hasam nekem is hatalmas. :)

Én sem mozgok többet, és eszek mindent, csak valahogy kisebb adag elég, mint korábban.

De persze még megindulhatnak a kilók felfelé, bár nekem ez így nagyon jó, fittnek érzem magam, egyedül az egyensúlyérzékem kezd labilissá válni. :)

2010. febr. 2. 20:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
nekem azt mondta a védőnö hogy havonta egy kilo hizás mondható ideálisnak de aki nagyon vékony annál a kettő is elfogadható. én elég sok tulsullyal kezdtem 6.héttöl a 10.ig fogytam 3 kilot most 16 hetes vagyok és 10.hét óta tartom a sulyomat hálistennek! mondjuk szigoruan diétáznom kell mert diabeteszes vagyok.
2010. febr. 2. 21:04
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nincs előírva, mennyit kell hízni :)) Sőt, van, aki nem is hízik semmit végig. Én az első 3 gyerkőccel a 9 hónap alatt 8-9 kilót híztam, a picivel egy dekát se. Én is csodálkoztam, de a babával minden rendben volt, így a dokinőm nem piszkált miatta. Előrebocsátom, nem diétáztam, rengeteget ettem, de semmi édességet nem tudtam megenni, mert égette a gyomromat..viszont mindent, ami sós (szalonna, kolbász stb.) zabáltam és persze rengeteg gyümölcsöt meg zöldséget ettem, néha még nasinak is..
2010. febr. 2. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!