Az első trimeszterben, ha megáll a baba szíve, tényleg elmúlnak hirtelen a tünetek?
9+5 hetes terhes vagyok, és nagyon aggódom a babámért. Volt már egy missed ab-om, ott egyáltalán nem voltak tüneteim, de ki se fejlődött az embrió, üres maradt a petezsák, műtöttek 9 hetesen.
Ennél a terhességnél vannak tüneteim a 6. héttől, szinte állandóan hányingerem van, az utóbbi másfél hétben néha hányok is (kb kétnaponta egyszer). Néha kicsit jobban vagyok, de ez nem tart sokáig.
Utoljára 8+1 hetesen voltam ultrahangon, minden oké volt a babával, 15,4 mm volt, szabályos szívhanggal. Legközelebb csak a 12 hetes UH-ra megyek január 8-án, ami még közel 3 hét, de már most rágom a kefét, hogy vajon minden oké-e. Olvastam, hogy ha meghal a baba, hirtelen megszűnnek a tünetek, ez igaz? Nem lennék rosszul, ha baj lenne? Nem állítom, hogy nem szenvedek nagyon a rosszullétektől, de valahogy nyugtat is, hogy akkor biztos minden rendben. Tényleg így van? Rettenetesen hosszú ez a 3 hét :(
Kénytelen voltam talpra állni, mert talpra KELL állni!
Köszönöm a jókívánságokat! Én is gondtalan terhességet és boldog babázást kívánok neked!! :)
Sziasztok, remélem azóta anyucik!
Minden rendben ment?
9-es neked is? Remélem!
Majd írjatok, ha lesz időtök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!