Kérdésem azokhoz szól akik hamar teherbe estek az első baba után?
Januárban született a gyerkőc és decemberben estem teherbe. Szóval 20 hónap van köztük.
Hú...Először örültem, aztán nem. Aztán még mindig nem.... Minden UH és vizsgálat előtt aggódtam, h minden ok-e a babával, de nem tudtam felhőtlenül örülni, kicsinek tartottam a korkülönbséget nagyon...Féltem.
A szüléstől, a terhességtől, hogy mihez kezdek 2 picivel, hogy egyformán fogom-e őket szeretni, a sok-sok melótól velük... stb.
Nálam akkor jött " a nagy szerelem", amikor megszületett. Abban a pillanatban, amikor megláttam. Igazából akkor fogadtam el ezt az egészet. :)
Szörnyen nehéz 2 ilyen pici gyerekkel, de imádom őket.
Az én kisfiam 7 hónapos volt, amikor terhes lettem :)
Kisebb sok(k)ot kaptunk a férjemmel,mert 1 azaz egy alkalommal nem védekeztünk a nagy hév miatt :P
14hó van a 2 fiam között, de NEM csinálnám másként!
Nem volt nehéz, sőt! Együtt ettek, aludtak...sokkal több időm jutott magamra, háztartásra, férjemre stb...
ééés a gyerekek olyanok,mint az ikrek!
Jó lesz az, ne aggódj. Mire majd érzed a mozgását, onnantól oké lesz a Te agyadban is. És a gyermeked is érti már majd, hogy ott a pocakban a tesó, nekem tökre szerették már akkor is, amikor még meg sem született. Nem olyan kicsi az a korkülönbség, a kérdésed alapján azt hittem, 14-15 hónap lesz a gyerekek között.
Nálunk az első kettő között 22 hónap van, a 2. és 3. között szűk 2,5 év. Szóval nálunk picit több mint 4 év alatt született meg a három.
A kettővel nem volt gond, azt simán lehet kezelni, egy két éves már ügyes, hamar "nagytesóvá" válik, szeret majd segíteni a kicsi körül. Hárommal már nehezebb, igazából a legnagyobbnak a legrosszabb, mert rá jut a legkevesebb figyelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!