Melyik terhesvitamint válasszam, melyik a legjobb árban és hatóanyagban is?
Szia!
Én pharmavit-es terméket szedek, ez a Pregnavit nevű vitamin. Minden van benne, ami nagyon fontos, Ca, vas, A vitamin, C vitamin, folsav, stb, de nem olyan lóadagban, mint az elevitben vagy a gravidában van. Én azoktól hánytam, pedig akkor még nem is vártam babát.
Aztán közben jött a válság, és minden hónapban -40e-re jövünk ki, még szerencse, hogy van hitelkártya, amin mínuszba tudunk így menni..., szóval, fontos az ár nálunk is, és ez a vitamin, a Pregnavit 1500 ft a 60 db! Tehát 2 hónapra. Nekem bejött, éhgyomorra bevéve sem zavar, kapszula forma, tehát csúszik lefelé, a hajam, a bőröm, körmöm gyönyörű, 3 nagylaboron vagyok túl, ahol vasat is néztek, - tökéletes a vérképem!
Ha kell külön szedek Mg-t, ezt nem keményedés miatt, hanem néha-néha vádligörcs miatt szedem, - 250 mg-os Béres Mg+B6-ot vettem, és minden tabalettát eltörtem, így csak felek szedek, ha kell, - nagyon gazdaságos így.
És most bezsélek a dokimmal, hogy a jódot szabad-e, mert a pjazsmirigyemmel gondok vannak, és ha igen, akkor van itthon 1200 ft-ért 1 üvegnyi Jódaqua, ami természetes jódforrás, mokkáskanálnyi adag kell csak belőle, tehát egy üveg 5 hónapra elég...
Szóval, nézz körül jól, és kalkulálj okosan, ha nincs akkora kereted!
Nekünk sajnos újabban nem jut zöldségekre, gyümikre, és épp most a kertben is csak fél méter hó van..., így kimondottan megnyugtat, hogy legalább a vitamint bevittem...
23 hetes kismama
17:44-es, nem tudom meddőségkezelés alatt állsz-e, megértem, hogy a hormonok a nagyon sok rosszt kihoznak az emberből, de ne mondj kérlek ítéletet azok felett akiknek igenis számít havonta az a bizonyos 2000 ft különbség. Számolgass egy kicsit, főleg egy minimálbéres apával és egy gyesen lévő anyával.
Bár én már nem csodálkozom semmin, a minap itt olvastam az egyik gyeses kérdésben, hogy valaki szerint az már rég rossz, ha egy családban számit a gyes összege, a havi 28 ezer ft...
Szia. Annyit azèrt hozzàtennèk ,hogy a Femibion 800
3500 Ft körül van a Femibion 400 valòban 5500-6000 Ft körüli àron van de viszont 2 havi adag.
Nekem ez ès a Hipp Natal vàlt be ,de sokan dicsèrik a Gravidàt is.
helló!Itt vagyok újra a 17:44-es!Engem lehet támadni,nem érdekel Én csak "elmondtam" a véleményemet,amiért jó le is húztátok a %-omat!Nos kedves "MEDDŐSÉGI KEZELÉS ALATT ÁLLSZ" válaszolónak:Soha senkinek nem kívánhatunk ilyet,még csak nem is illik feltételezni ilyet vagyis a "Falra festeni az ördögöt"-Köszi!
TEHÁT:kedves kérdező:hatóanyagban SZERINTEM a legjobb a Femibion,árban pedig hallgass a többiekre!DE,ha ezek után sem tudod eldönteni,akkor,ha mész nőgyógyászhoz (mert gondolom babát szeretnél nem árt előtte meglátogatni,hogy minden rendben van-e),kérdezd meg Őt!
16.58-as! Ne haragudj , de nem értelek!Honnan veszed te azt, hogy a Femibion 400 kéthavi adag?!Az tartalmaz egy kapszulát illetve egy tablettát. Azaz egy nap két szemet kell szedned!
Ha valamiben nem vagy biztos nem kéne írnod, mert így félretájékoztatod a többieket!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!