Melyik terhesvitamint válasszam, melyik a legjobb árban és hatóanyagban is?
30 hetes vagyok. Mindegyiket szedtem már. Kezdtem Elevittel, aztán Femibion, majd megint Elevit(elutaztunk külföldre és ott mást nem kaptam), majd Hipp Natal, aztán megint Femibion, most meg Gravida.
Ahogy visszanéztem a naplómat, azokban a hetekben híztam, amikor az Elevitet szedtem. És a Femibion tényleg drága, mivel használok még magnéziumot(keményedés miatt) és AloeVera naturgélt(emésztési gondok miatt), ez így már havi 15e. körüli, és még a magándoki, min. 8000ft havonta, (de eddig mindig több volt). Veszélyeztetett vagyok, a táppénzem minimál bérből számolják, ami megmarad belőle azt a babaholmikra költöm. A férjem közalkalmazott, kemény 97e ft-ból fizet minden mást(többek között közel 40.e törlesztést).
Szerintem az átlag ember így él, perzse vannak szerencsésebbek/ügyesebbek, és akiknek nehezebb(sajnos nem kevesen!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!