Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak én nem szedek magnéziumot...

Csak én nem szedek magnéziumot? Ez baj? Kellene? Ennyire fontos?

Figyelt kérdés
9+4 hetes terhes vagyok, és ahogy itt olvasgatok, azt látom, hogy kb. mindenki szed magnéziumot, nem is kis adagban. Én nem szedek semmit, csak terhesvitamint (Femibiont), most ez baj? Nem görcsölök, nem szokott fájni a hasam, naponta pár alkalommal belehúz kicsit a méhembe, megfeszül, de nem vészes annyira, hogy csillapítani kelljen vagy ilyesmi. Nekem a dokim se mondta, hogy szedjek magnéziumot, csak a terhesvitamint. Kb. 7 hetesen próbálkoztam Magne B6-tal a hányinger miatt, de csak rosszabb lett tőle, így 3 nap után abbahagytam. Ultrahangon utoljára 10 napja voltam, akkor voltam 8+1 hetes, a babával minden rendben volt, stabil, szabályos szívhangot írtak a papírra, a mérete is jó volt. A vérképem is jó. Tényleg olyan fontos lenne így is a magnézium? Muszáj azt szedni? Baj, hogy nem szedem?
2014. dec. 18. 19:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szinten akkor kezdtem el, amikor begorcsolt a labam ejjel. Kb 15-16 hetesen. Azota mar ereztem hasfeszulest, kemenyedest is. Amiota szedem, ezek a tunetek nincsenek. Eleg, ha onnantol szeded, ha barmi tunetet tapasztalsz.
2014. dec. 18. 21:32
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, megnyugtattatok, hogy nem valami baromi fontos dolgot hagyok ki :) Igazából nekem tényleg semmi bajom, nem tapasztaltam még ilyet, hogy valamim begörcsölt meg úgy maradt volna, a kis méhfeszüléseken kívül az égvilágon semmi görcs jellegűt nem érzek, ezek a feszülések meg nem zavarnak, nem olyan vészesek. Ha változás lesz, akkor nyilván csinálok valamit, de akkor egyelőre nem szedem.
2014. dec. 19. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!