A szexet Hányszor kell megismételni hogy beinduljon a szülés?
Még 3 hét van erre már beakarod indítani??
Amúgy meg egyáltalán nem biztos h beindítja a szülést. Nekünk nem indította be a szex, 41. héten az orvosok indították.
Sztem nektek korai ezen dolgozni.
Figyi.
Én megszívtam ezzel...
C3000 voltam. Este szexeltünk. Utána elfolyt a magzatvíz. Be a kórházba. 0 tágulás... Nem haladt a dolog... Oxi, kézzel tágítás... Borzalmas volt.
A doki azt mondta, h ha nincs semmi tágulás, akkor az a legrosszabb, ha a magzatvíz elfolyik, m akkor ott nem lehet túl sokat várni, ki kell csalni a babát...
Szóval ha nem vagy tágulva semennyire, nem ajánlom, nehogy nagy szenvedés legyen a vége.
Azt írod 3 heted van. Szerintem várj még ezzel a beindítással! :) Ha túlhordás fenyeget, de már nyitva van vmennyire a méhszáj, akkor más a helyzet persze. De C3000-el azt tanácsolom, ne.
:) Kitartás!
Lehet, hogy semmit se fog használni. Majd kibújik a baba, amikor elérkezik az ideje.
Amiket leírtál, azzal még akár végig is kihúzhatjátok.
Nekem is érett volt már a méhlepényem a 30. héttől, a doki riogatott, hogy koraszülés lesz. Szeptember közepén pedig egy hétig tartó kettős front volt, amire rengeteg kismama megszült. Mikor mentem a védőnőhöz, rácsodálkozott, hogy még egyben vagyunk, mert minden más kismamája megszült már. A lányom végül a kiírt napon született meg, teljesen egészségesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!