Közeledhet a szülés? Nektek hogy indult? 39hkm
Sziasztok
Tegnap voltam NST-n,egyetlen egy szép jéghegyecske rajzolódott ki ami 40ig ment fel. A babám tegnap óta jóval kevesebbet,enyhébben mozog. Méhszájat a doki nem nézett,legközelebb már csak 25.-én fog,ha nem indul el. Még egy jóslóm se volt soha,de múlt éjszaka volt egy 40-50mp-s derékból induló,hasba érkező görcsöm,meg ma reggel is mikor felkeltem.
A napom hasmenéssel indult,legalább a szorulás elmúlt :D Rettenetesen nyomott vagyok,és 3napja nem tudok aludni..
Reménykedhetek,hogy nemsoká kibújik a kislányom? olyan jó lenne karácsonyra itthon lenni! :)
Nektek hogy indult?
Köszönöm! Aludnék,de csak forgolódom,és álmatlan vagyok..
mintha izgulnék és nem megy. most is mindjárt elalszom olyan fáradt vagyok :D
most is mindjárt elalszol olyan fáradt vagy-akkor dőlj le és aludj, ha csak tíz percet is, hidd el tényleg fontos!
Könnyű szülést neked! :)
Nálam nem sok előjel volt, max annyi, hogy sokat keményedtem, de azt már a 35. héttől.
Még a nyákdugót se láttam távozni, jóslóim se voltak, de az utolsó hetekben már én sem tudtam jól aludni éjjel, nappal pótoltam, amikor csak tudtam.
Egyszer csak 38+6 hetesen reggel 5kor arra ébredtem h ilyen kis nagyon enyhe görcs van az alhasamban, mint mielőtt épp megjött. Felálltam és folyt a magzatvizem.
Hát így indult. Oxitocinnal 2 óra 15 perc alatt meglett a kisfiam.
Türelem, nemsokára megérkezik a te babód is.:) Bár azt sajna itt senki nem fogja tudni megmondani, hogy Karácsonyra otthon lesztek-e.
Köszönöm aludtam egy kicsit :)
Mar nagyon nagyon várom! Minden percben arra gondolok, hogy milyen lesz a szules :)))
Szia!
Én múlthéten voltam CTG-n,nekem is felment 80-ra. Azt hiszem 2 hete távozott a nyákdugóm. De nem vagyok benne biztos,hogy az volt. Pedig már kezdtem örülni.:)
Aztán rá pár napra jött egy hirtelen hasmenés. Semmi..
Aztán hajnal fél 5kor menzesz szerű "érdekes" görcs. Még előtte nem éreztem ilyet,de elaludtam,tehát megint vaklárma volt:/ Éjszaka én sem alszom semmit! De szó szerint...Borzasztó sokat keményedek. A baba feje beilleszkedett. 1 ujjnyira nyitva vagyok. Még sincs semmi.
Eddig se front,se kisebb praktikák nem hozták ki a kicsi lánykámat. Nyomottnak én is nyomott vagyok,de hát....
A kérdésedre ugyan válaszolni nem tudtam,de nem vagy egyedül, nekem sem bújt ki. Üdv
40+2 hkm
8-as vagyok!
Azt elfelejtettem írni,hogy a kicsike 2 napja igen csak belassult. Állítólag ez jelenthet valamit!
Első babám,szóval hallgatok a tapasztaltabbakra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!