Közeledhet a szülés?
Szóval, az elmúlt 2 napban jó néhányszor menzeszszerű görcseim voltak, de rendszer nem volt bennük, a babám pedig majd kiugrott úgy pörgött, viszont a mai napon meg annyira belassult, hogy szinte nem is mozog, csak néha-néha érzem, hogy fordult egy kicsit.
Személy szerint én meg az elmúlt héten nagyon fáradtnak éreztem magamat, aludni viszont szinte semmit nem tudtam, de ma reggelre meg aludtam 9 órát, azóta meg csak pörgök, takarítok, mintha nem is lennék a terminus végén...
A kezem/lábam viszont a szokásostól vizesebb lett...
Volt köztetek olyan, akinek a baba lelassulása, a rendszertelen menzeszes görcs, és a hirtelen energiával töltöttség utalt a szülés hamarosan történő beindulására? Ha igen, a "tünetek" megjelenése után mennyivel érkezett a baba?
Tudom, hogy minden terhesség más, csak első babám, és így a végén már egy kicsit izgulok, hogy vajon mikor akar kibújni... :)
Köszönöm válaszod!
39+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!