Mitől fáj állandóan a gyomrom?
Nekem is állandó az egész napos gyomorfájás. :( Reggel én is hányok a gyomorsavtól, és meg is könnyebbülök. De nem tart sokáig. :(
Amíg eszem kicsit jobb, de az evés is nehézkes. Gyümölcslé, kóla szokott segíteni pár percig.
Nekem kicsit később kezdődött, félidő után. És szintén, ahogy a második is írta, csak attól múlt el, ha ettem, különben mintha kést forgattak volna benne. Hányni nem hánytam az elején, azt is csak akkor már, mikor a fiamat éreztem mocorogni a pocimban, huszonpár hetesen, pár alkalommal és csak reggel. Olyan gyomorsavam is volt, hogy na.
Mit mondjunk, a terhesség ezzel (is) jár.
Egyébként nekem mikor nagyon erős gyomorsavam volt, hideg tejet ittam és szinte rögtön enyhült/elmúlt.
Hajaj. A 6. héttől érzem, h nagyon gyenge a gyomrom. Olyan erzés mint amikor jól gyomorszájon vágnak. Fáj, szorít, ég, és még hányinger is van. Ehhez tudnám hasonlítani. Nagyon sokszor hányok, 3d voltam már infúzión is, mert kiszáradás veszély volt. Nem sok folyadékot bírok meginni: engem még a víz is meghánytat.
Nekem semmi nem segített ezek közül, de ezek jók hányás, hányinger ellen: kóla, gyömbér tea, citromos víz, háztartási keksz, főtt krumpli.
Ezek simán lendületből vissza jöttek:-(
Mostanában kezdett enyhülni a gyomor fájdalom, már nem olyan mintha szorítanák össze, de nagyon gyenge es étvágytalan vagyok, émelygek, hányok, es 1 hete gyomorsav is néha jelentkezik.
17 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!