Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan hat a babára a szex?

Hogyan hat a babára a szex?

Figyelt kérdés

Mit érezhet belőle, hogy apukája lentről kopogtat? Valamit csak érez belőle, főleg a terhesség vége felé már traumát jelent neki nem?

Most a 13. hétben vagyok, végre átléptünk a kívánós időszakba, és jól esik heti 2-3x, de volt, hogy a párom érintette a méhszájamat és pici kellemetlen szúrásokat éreztem a méhemben. Ez miért lehet?

2014. dec. 17. 09:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A lófüttyöt jelent neki traumát. Ha nem veszélyeztetett terhesség, akor semmi akadálya a szexnek. A baba kissé lötyög a vízben, ennyi, de ez séta közben is így van. Traumát akkor tudna jelenteni neki, ha felfogná, hogy mi történik.

Finoman szólva messze van még egy magzat ettől a szellemi szinttől.

2014. dec. 17. 09:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha a mama élvezi, akkor a hormonok hatása miatt a baba is boldogabb. Kárt meg dehogy okoz, hacsak nem egy 30-40 centis vibrátorral esik neked a párod. Nagyon jól be van a magzat bugyolálva, "normál" terhesség (tehát ha nem veszélyeztetett terhes vagy) esetén hajrá, csak jót okoztok. Ha meg mélyen kellemetlen, akkor vigyázzatok, hogy ne menjen a párod annyira mélyre, ennyi.
2014. dec. 17. 09:16
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Szex közben endorfint termel a szervezet! Ami ugye boldogság hormon. Tehát miért lenne rossz ez a babának:)?

Nyugodtan csináljátok,de azért nem kell szado-mazóba átmenni:)

2014. dec. 17. 09:23
 4/7 anonim ***** válasza:

én azt olvastam erről, hogy csak eg ykis ringatást érez belőle orgazmuskor, méhösszehúzódáskor

ha maga a behatolás mélyre fáj, természetesen az a babának sem tesz jót.

2014. dec. 17. 11:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nálunk ez úgy volt, hogy leginkább hanyagoltuk az összebújást, ugyanis a gyerkőcöm egyből heves kapálózásba kezdett, amint "helyükre kerültek" a dolgok. Nekem pedig így elég kellemetlen volt. A 20. hét után amúgy is el voltunk tiltva, úgyhogy a kapálózás főleg a 3. trimben volt.
2014. dec. 17. 14:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Mi a sok rosszul léttől csak ritkán tudtunk összebújni. Azt vettem észre, h napközben nagyon jó, de valamikor este bújtunk össze, amikor ő kicsit lejjebb helyezkedett el, ettől volt 1-1 kellemetlenebb erzés. Próbáltunk kicsit lassítani meg óvatoskodni, de úgy befeszült, nyilván nem tudja, h mi van, de meglepődött, mert eddig hozzá volt szerintem szokva, h 10 után anya alszik...:) picit simogattam, aztán meg is nyugodott.

17 hkm

2014. dec. 18. 18:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Örül neki. Fokozódik a vérellátása, kap egy kis oxigénfröccsöt.
2014. dec. 18. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!