Hogyan hat a babára a szex?
Mit érezhet belőle, hogy apukája lentről kopogtat? Valamit csak érez belőle, főleg a terhesség vége felé már traumát jelent neki nem?
Most a 13. hétben vagyok, végre átléptünk a kívánós időszakba, és jól esik heti 2-3x, de volt, hogy a párom érintette a méhszájamat és pici kellemetlen szúrásokat éreztem a méhemben. Ez miért lehet?
A lófüttyöt jelent neki traumát. Ha nem veszélyeztetett terhesség, akor semmi akadálya a szexnek. A baba kissé lötyög a vízben, ennyi, de ez séta közben is így van. Traumát akkor tudna jelenteni neki, ha felfogná, hogy mi történik.
Finoman szólva messze van még egy magzat ettől a szellemi szinttől.
Szex közben endorfint termel a szervezet! Ami ugye boldogság hormon. Tehát miért lenne rossz ez a babának:)?
Nyugodtan csináljátok,de azért nem kell szado-mazóba átmenni:)
én azt olvastam erről, hogy csak eg ykis ringatást érez belőle orgazmuskor, méhösszehúzódáskor
ha maga a behatolás mélyre fáj, természetesen az a babának sem tesz jót.
Mi a sok rosszul léttől csak ritkán tudtunk összebújni. Azt vettem észre, h napközben nagyon jó, de valamikor este bújtunk össze, amikor ő kicsit lejjebb helyezkedett el, ettől volt 1-1 kellemetlenebb erzés. Próbáltunk kicsit lassítani meg óvatoskodni, de úgy befeszült, nyilván nem tudja, h mi van, de meglepődött, mert eddig hozzá volt szerintem szokva, h 10 után anya alszik...:) picit simogattam, aztán meg is nyugodott.
17 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!