Aggódjak? Lassan 30. hetes leszek, és 10 hete egy gramot se szedtem fel.
Előtte, a 9. héttől, a 19.-ig 10 kg ragadt rám, és 15 kg túlsúllyal kezdtem. Amugy 170 cm vagyok. Nem is érzem a terhességet, bár a tükörben látom, hogy kerekedik a pocakom.
Nem a kg-kat sajnálom, hanem a babát féltem.
Tényleg? Fogytatok? Mitől? Gondolom a babaák jól vannak.
Én se bánnám a fogyást, de valahol olvastam, hogy a zsírégetéssel/fogyással egyidőben méreganyagok szabadulhatnak fel, amikből kap a kisbaba is.
Hali!
Szerintem a többek nem zsírt égettek csak egyszerűen fogytak.. ha a 180 grammos szénhidrát diétát betartja valaki az sem hízik nagyon.. ez a diabeteses diéta kismamáknak..Érdekes mert mindegyik babámnál máshogy alakult..
168 centi vagyok és kb 5 kg plusszal kezdtem a 3.terhességem. 72 kiló voltam, aztán félidőre híztam 5 kilót és azóta szinte alig-hiszen a babán kívüli árulékos dolgok is nyomnak pár kilót odabent.. magzatvíz, mellek, méh súlya, méhlepény meg a megnőtt vérmennyiség és a vízretenció.... most 79 kiló vagyok, és 35 hetes.. persze én is kíváncsi voltam mi lehet odabent ha már én nem hízok legalább a picurka nem éhezik-e.. a 30 hetes uh-n 1700 grammos volt és mostanra fogalmam sincsen mennyit szedett fel .. de a babák elveszik ami nekik kell... Ahogy írtad is.. nem kell hogy a súly zavarjon, az le fog menni.. és ne is aggódj! a babuci nem éhezik!!
egészséges boldog babavárást a fennmaradó időre!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!