Mikor fog latszodni a pocak? Elso babam. Es 14 hetes vagyok nem igazan van pocakom.
Figyelt kérdés
Ez nem gond??2014. dec. 15. 13:37
1/7 anonim válasza:
Hű, nekem olyan 22-24 hetesen kezdett látszódni, pedig keskeny a csípőm, és kis vékonyka is voltam. De addig nem igazán látszott.
2/7 anonim válasza:
Szia!
Hogy neked mikor fog azt nem tudhatom.
Nekem olyan 24.hét körül látszódott egyértelműen:) Nem vagyok duci:)
3/7 anonim válasza:
En 17 hetes vagyok, es meg picike van. Latszik, de nem mondhato meg rola, hogy igazi terhespocak. Legy turelmes, majd megno! :)
4/7 anonim válasza:
19+4 hetes vagyok,nekem most kezdett el látszani,bár a téli kabát még mindig elrejti.
Normál alkatú vagyok.
167 cm/57 kg-ról indúltam,most 61 kg vagyok.
Pulcsiban azért már egyértelműen babás pocak :)
5/7 anonim válasza:
Látható terhespocim nekem is 24-25.hét környékén látszott.
39hkm
6/7 anonim válasza:
24 hetesen be kellett feküdnöm visszatartásra, mikor bementem a kórházba a főnővér megkérdezte, hogy miért vagyok ott, terhes vagyok? :D
Nekem kb. a 30. hét körül kezdett el nőni, de akkor roham tempóban, és hatalmas pocim lett a végére. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!