Hétvégén is meg tudják nézni a kórházban, hogy minden rendben van-e a babával?
Tegnap is próbáltam meghallgatni a szívét fonendoszkóppal (most már szépen hallottam az utóbbi időben), de bárhogy kerestem nem találtam. Most is meghallgattam a hasam minden részén többször is, de nem hallottam. Mozogni, mintha éreztem volna a nap folyamán, de most elbizonytalanodtam, mert gyengébb mozgások voltak és kezdem azt bemesélni magamnak, hogy csak bélmozgások voltak. Most hirtelen minden rosszra gondolok. A kórházban van ilyen ügyelet? Bocsánat, lehet hülye kérdés, de még sose mentem be hétvégén. Hétfőn megyek NST-re, de addig megőrülök, ha nem találom meg a szívhangot vagy rúg legalább egy nagyot.
37 hkm
Elvileg minden rendben van, köszönöm.
Igaz, hogy kisebb és könnyebb mint korából adódóan kellene lennie, de az orvos szerint csak egyszerűen kicsi baba.
NST-n se volt igazán hajlandó mozogni, csak egy kis unszolásra, nem tudom mitől lustulhatott be, régen sokkal aktívabb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!