Hányinger, hányás kinél mikor jelentkezett először és hogyan? Inkább fokozatosan vagy hirtelen?
Nekem kb 5 hetesen kezdodott, napi szinten reggel hanyas, rosszullet,ajulas
egesznap aludtam illetve csak enni ebredte fel de ki is hanytam mindent.
husra raneztem es vegem volt,olaj szahtol is, kaja illatokra ,, cigaretta szagra, mindenre.tusfurdo,fogrem.mindentol amit elbirsz kebzelni
egyedul a fot rizs maradt meg bennem, mindentol hanytam,egesz nap.
Sajnos a 2 .ajulasnal ami pont este tortent, akkor hataroztam el hogy,abortusz lesz, sajnos annyira nem birtam amimdenperces rosszul letet!
tudom szomoru, imadom a gyerekeket,most vagyok 27 eves es a rosszullettol felek bevalalni a terheseget,meg nincs gyerekem. Tudom butasag volt sajnalom is a mai napig, de azt az idoszakot szint sokkkkent eltem meg😣
Bocsi lemardt par resz, nem ez miatt vettetem el hane, mert muszaly volt, mehen kivuli.
es tudom butasag de ezert felek bevallani a gyereket akkor nagyon rosszul vo,tam allitolag a mehen kivuli terhessegnel intezivebb a rosszul let!
lehet egy normalis terhesseg nem is ennyire sokkos a roszul let😕
Ezt írtad: akkor hataroztam el hogy,abortusz lesz, sajnos annyira nem birtam amimdenperces rosszul letet!
Itt úgy tűnik, hogy te határoztad el...
Amennyire én tudom, méhen kívüli esetén az abortusz nem választás kérdése, sőt, lényegében nem is abortusz, hanem laparos műtét, úgyhogy nem igazán értem, hogy mit határoztál el.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: nekem kb. 6 hetesen kezdődött, addig nem volt semmi bajom, majd egy szombat este nem tudtam elmenni a megbeszélt programra a barátnőkkel, mert nagyon rosszul lettem egyik pillanatról a másikra. Na, ez azóta se lett jobb. Folytonos a hányinger, az undorérzet, alig tudok enni, bár néha szerencsére megkívánok dolgokat, és akkor azok mennek egy ideig. A hús annyira nekem se megy, a macskakaja szagától a világból ki tudnék rohanni, márpedig sajnos etetni kell szegény állatot :D Mikor itthon van a férjem, akkor nincs gond, ő intézi.
Nekem általában estére lesz nagyon rossz, minél későbbre jár az idő, annál rosszabbul vagyok, de sajnos ritkán tehetem meg, hogy korán lefekszem, így eléggé szenvedős. Holnap leszek kerek 9 hetes, a hét elején azt hittem, múlófélben van a dolog, mert jobban voltam, de most megint nagyon szar a helyzet. Hányni nem szoktam, olyan csak egyszer volt kb. 2 napja késő este, de meg is állapítottam, hogy jobb lenne, ha máskor is inkább hánynék időnként, mert utána legalább megkönnyebbülök :D Nekem legalábbis sokkal jobb volt utána.
Hát ez van, nem könnyű a helyzet, de a cél érdekében mindent :)
Úristen utolsó, ez nagyon durva, hogy így a végéig... minden elismerésem, én meg itt nyavalygok, hogy folyton émelygek a 6. héttől, és még csak 9+2nél járok... durva lehet így hónapok óta neked.
Mondjuk az se semmi, amit írtál, hogy elvetetik a gyereket, mert nem bírják a hányást... az ilyennek tényleg nem való gyerek, az tuti, de szegény piciket nagyon sajnálom, hogy ez jutott nekik :(
8-as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!