5 hetes terhes vagyok. Miért érzek a hüvelyembe néha szuró fájdalmat?
Figyelt kérdés
Volt már valaki ugy hogy hüvelyi uh után vérzett és az alhasa fájt.2008. aug. 17. 10:10
1/3 anonim válasza:
a vérzés nem jo jel,mindenképp menj dokihoz.
a szurodàs:nekem is volt,és van,megis ijjedtem,de a doki megnyugtatott,hogy csak a babànak szüksége van egyre nagyobb helyre:)
viszont a vérzésedhez nem tudok jot irni.
menj orvoshoz!!!!!!!!!!!!!!¨¨
2/3 anonim válasza:
Èn már több,mint 10 hetes vagyok :) ,tehát volt már párszor hüvelyi ultrahangom.Mégis minden alkalommal megijedtem,mert utána nekem is más volt a folyásom(igaz,nem véres).Tényleg csak a vizsgálattól volt,1-2 nap után elmúlt.De ha vérzel,azonnal doki!!A "hasfájás" igen,az "alakulás" miatt van.
3/3 anonim válasza:
Engem a 12. hétig hüvelyi UH-val néztek, de vérzés, fájdalom sose lépett fel utána, nem is szabadna! Beszélj erről a dokiddal, mert nem jó dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!