Terhesseg es hpv?
Figyelt kérdés
Rossz lett az eredmenyem. Hpv-t talaltak. De semmit nem tudok mivel a nogyogyasszal nem is talalkoztam mert epp fontosabb dolga volt mint a megbeszelt idopontra erkezett kismamaval foglalkozni. Volt valaki igy? Most ez mit jelent? A baba veszelyben lehet? Ezzel nem kezdunk most semmit? Komolyan annyi kerdesem van es senkitol nem tudok valaszokat kapni..2014. dec. 11. 13:38
2/7 A kérdező kommentje:
Dehogy.... sztk :/
2014. dec. 11. 13:49
3/7 anonim válasza:
Úgy tudom ez a babára nincs semmilyen hatással,amikor megszületik kap valami gyógyszert,viszont nem mindegy melyik fajta HPV. Téged viszont kezelni kell..
ha sztk-s terhesgondozáson nem tudsz beszélni a dokival,nyugodtan lemehetsz a háziorvoshoz,felhívhatod a védőnőt. nyilván a nődoki fog írni neked gyógyszert,de legalább okosabb leszel.
vagy azért én a helyedben,ha megtehetném,elmennék magánrendelésre.. van 7-8ezerért terhesgondozás.
38hkm
4/7 anonim válasza:
én a helyedben magánrendelésre mennék, és ott konzultálnék egy orvossal, aki nem sz..ik a fejemre, vagy legalább is megdolgozik a pénzéért.
5/7 A kérdező kommentje:
Tervbe volt...csak csak most nem.annyira tehetnem meg. Viszont sajnos lehet az lesz mert mar nagyon kivagyok..szo szerint szarnak a fejemre es ket szot nem beszeltem meg a nodokival. Es toltom 12 hetet... tudtok ajanlani valakit?
2014. dec. 11. 16:06
7/7 A kérdező kommentje:
Ja bocsi..
Bp. 18ker de nyilvan jo a belvaros is
2014. dec. 11. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!