Mennyire normális, hogy dagad a lábam?
Nekem is vizesedik kb akkortól(29 hét)
Csak Nekem már reggeltől olyan volt,sómentes diétát csináltam,gyakorlatilag minden sósat kiiktattam,csak annyi só ettem ,ami amúgy is benne van a kajákban,(kenyér+ilyesmi,amit nem tudsz elkerülni.Meg ezzel egy időben nagyon sok fehérje,merthogy az magához vonzza a vizet és kiviszi a szervezetből.tehát napi 1l tej,sajt, joghurt, tejföl,ja meg azt hallottam,hogy a tejfölbe kevert petrezselyem is jó,csak azt Én nem próbáltam.+még paradicsom,uborka,ami még tök jó.A reggelim mindig vajas pirítós volt ubival,vagy paradicsommal.Már estére látszódott a változás.
Most is vizes amúgy egy kicsit,de ez már semmi ahhoz képest,amilyen volt,konkrétan nem tudtam rá sem állni,majd kidurrant,meg az ujjaimat sem tudtam behajlítani.
Előző.
Persze figyelni kell a vérnyomásodra,toxémia miatt,meg ha már az arcod is dagad,akkor gáz lehet,de szerintem ez úgyis tudod.
Első vok.
Nekem a felpolcolás nem vált be,ugyan olyan volt utána is,meg nem is bírtam feküdni 10 percnél többet.
A tejtermékes dolgot is próbáld ki vagy a kettőt együtt,szerintem meglesz az eredménye,csak nagyon rossz só nélkül.Én 5 napig bírtam,mondjuk le is ment a víz.Azóta eszem már mindent,most is dagadt egy kicsit de nem vészes.Sok sikert,jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!