Éjjel Ti is szokszor kimentek pisilni?
Figyelt kérdés
Én kb 5-6szor megyek. Már 34 hetes vagyok. Ez már így lesz terhesség végéig?2014. dec. 10. 13:07
1/9 anonim válasza:
Én estefele már próbálok nem nagyon inni, vagy csak 1-2 kortyot, és lefekvés előtt elmegyek pisilni többször is. képes vagyok 10-20 percenként pisilni egy picit. mindemelett kb 2-3szor kell kimennem éjszaka.
a magzatvíz is folyamatosan cserélődik, ezt is ki kell pisilni pluszban. szerintem ez így természetes.
2/9 anonim válasza:
Nagyon sokszor megyek igen, pedig csak 12 hetes vagyok. Másodikat várom. Elsőnél is ez volt. Végén szinte óránként jártam.
3/9 anonim válasza:
Én 10hetes vagyok, nem iszom és igy is oránként járok pisilni!nem tudom miért,mikor még csak nem is nyomja semmi a holyagom..
4/9 anonim válasza:
Én szerencsés voltam, mindkét terhességemnél kb az utolsó 1 hónapban kellett csak éjjel kimennem, de akkor is csak 1-szer.
5/9 anonim válasza:
Nekem a terhesség elején, kb. mint első tünet, volt az ingázás, aztán abbamaradt és a terhesség utolsó 5-6 hete volt katasztrófa. A hálóból leköltöztem a nappaliba, mert képtelen voltam ingázni a lépcsőn éjjel 5-6-7szer. Nagyon vizesedtem ennek ellenére, pedig kb. óránként pisiltem. Bezzeg szülés után egy napig nem jött semmi, majdnem katétert kaptam.
6/9 anonim válasza:
Engem most mindenki utálni fog, és szokott is. 36 hetes vagyok, de nem pisilek többet, mint nem terhesen. Szimplán mázlim van.
7/9 anonim válasza:
Én 2-3-szor megyek ki pisilni (és egyúttal inni is mert szomjan szoktam halni :D) este. 16 hkm
8/9 anonim válasza:
Nem, pedig én nem is tudok úgy elaludni hogy ne igyak meg előtte egy jó nagy pohár hideg vizet. Az elején volt nálam ez a tünet, most 34. hétnél járok és átalszom az estét és remélem így is marad.
9/9 anonim válasza:
Úgy kb 30-60 percenként kelek fel pisilni. De én terhesség előtt is " pisis voltam" ám:) Tehát nekem úgymond nem nyűg. Megszoktam.
39+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!