Mivel jatszik a masfel evesetek ha kimentek a jatszoterre?
Ugyan azt, amiket ti is említettetek.
Homokozó játék, ezt tudja használni, legalábbis a vödröt, a lapátot, a gereblyét és a szitát tudja már, a formákból meg én szoktam neki produkciózni.
Labda néha, de van, hogy más gyerek hoz le, és akkor azzal is engedik, hogy játszon.
Kismotor, most is láttam Tescoban, olyan, hogy nyuszifej van az elején, ez kisebb, mint a többi motor. Nem babakocsiba viszem, hanem sétálva vagy motoron, de a játszó nagyon közel van.
Ha messzebbi játszóra viszem, babakocsizunk, de oda ritkán megyünk.
Amúgy amit játszik: csecsemőhintán hintázik, vagy a homokozó vödrét hintáztatja, és "énekel" neki, hogy hinta-palinta, csúszdázik úgy, hogy én felteszem, ő lecsúszik, és homokozik, és labdázik, meg a rugós motoron egyedül hajtja már magát. Ha sok gyerek van, akkor van, hogy nézi őket, és az az ő kikapcsolódása pár percig:-) Lány amúgy, pont másfél éves.
Szerintem a legalacsonyabb motorról leérne a lába, úgy emlékszem, 27 cm volt az ülőfelülete. Nem a nyulas, az nem volt jó semmire, hanem sima motor. A lányom 13 hónaposan már motorozott, de a fiam csak 2,5 évesen, alkat függő. Ha nincs messze a játszótér, én gyalog mennék (igy is tettem), hadd szokja, hogy arra kell menni, amerre te mondod. Egy szatyorban viszem a homokozócuccokat máig (most 4,5, 2,5 évesek).
Csúszdáztak 1,5 évesen, homokoztak, rugós cuccokra ültek fel, kavicsot pakoltak. Hintázni nem szerettek, a lányom még utálja, a fiam azóta megszerette :D
Fiamnak se nagyon ér le.
A játszótéren semmi nem érdekli, a kavicsokkal, földdel szeret játszani, azt gyúrja a kezével, dobálgatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!