Bevállalnátok kb 2 hónapos terhesen, februarban, egy repülő és vonat utat?
Figyelt kérdés
Most kezdtünk el próbálkozni a babával és pont most tudtam meg, hogy februárban Görögországba kéne utaznom munkaügyben. Előbb lenne egy vonat út Bécsig, onnan repülővel Athénba és onnan megint vonattal egy másik városba. Szerintetek? Még nem voltam terhes, nem tudom mennyire bírnám vayg mennyire ártana egy ilyen út, ha esetleg sikerülne addig a baba.2014. dec. 10. 11:50
11/19 anonim válasza:
Szerintem is jegeljétek a babaprojektet így akkor 1-2 hónapra.
12/19 anonim válasza:
Én 18 hetesen mentem repülővel Törökbe nyaralni,előtte hányingerem volt,de a gépen semmi.Én vállalnám,rosszabb esetben hánysz egy kicsit.:-)
13/19 anonim válasza:
Utolsó, 6os vagyok, azért írtam, h úgyis csak akkor fogja tudni, mert én az egész terhességet végighánytam, kórházzal mindennel együtt, ahogy kell.:D Előtte soha nem gondoltam volna, hogy pont nekem lesz ilyen a terhességem. Az ágyból sem tudtam felkelni, nemhogy elrepülni Görögországba..
14/19 A kérdező kommentje:
Jóniusba megint lesz egy utam Angliába, szóval ha most jegeljük is, akkor úgyis gond lenne. Évente 3 kb külföldi utam van, szóval azt se lehet, hogy mindig egy út miatt elhalasztom a babát.
2014. dec. 10. 13:50
15/19 anonim válasza:
Akkor csinálj amit jónak látsz. Vagy terhes leszel, vagy nem, vagy el tudsz menni, vagy nem, vagy hányni fogsz, vagy nem. Ennyi.
16/19 anonim válasza:
Erre senki nem tud neked választ adni, csak az Élet!
Két gyerekemmel bármit csinálhattam fitt voltam teljesen. Repülhettem, hajózhattam, bármit. Most a 3-dik terhességem padlóra vágott. Épp a legrosszabbkor, hisz a két gyerek mellett nem igen lehet padlón lenni. És még így is kénytelen kelletlen voltam 2 hetet feküdni. 4-dik héttől szédültem, hánytam. Majd ezt tetézte a 8-dik héttől iszonyú haspuffadás. Konkrétan egy rakás sz@r voltam (meg még néha most is vagyok). Ha mozdultam hánytam. Még a gyerekekért sem tudtam elmenni, bolt , főzés , munka mind kilőve. Úgy éreztem egyetlen cél, az életben maradás.
Hát ilyen a terhesség, nem tudhatod előre mit osztanak. Én harmadiknak kaptam meg, de azt rendesen.
17/19 anonim válasza:
Ezt előre nehéz megmondani, hogy mennyire bírnád. Én a 3. hónap után kezdtem rosszul lenni, előtte kb észre sem vettem hogy ott a baba. szerintem vállald be ha nagyon szeretnétek, hisz mint írtad is évente többször van külföldi utad, így emiatt állandóan jegelhetnéd a témát. Max ha mégis sikerül összehozni a babát akkor bukod a pénzt, itt szerintem igazából ezt kell mérlegelni hogy megérné-e neked az az összeg ha elveszne. Mi októberre időzítünk egy angliai utat, London és New Castle, a meccsre a jegyek már megvannak, nem kevés pénzért és hamarosan az utazást is le kell foglalni. Januárban fogok szülni, így fogalmam sincs mi lesz októberig....lehet hogy simán közlekedek vele majd itthon is, de lehet hogy a házból sem tudjuk kitenni a lábunkat majd.
18/19 anonim válasza:
Figyi, ha ilyen parás vagy, be fogsz csavarodni. Lazíts. Nem árt a babának sem a vonatozás, sem a repülés. Azt senki nem tudja megmondani, mennyire fog megviselni a terhesség, hogyan fogod magad érezni. De ne izgulj előre. Ha adott lesz a helyzet, akkor majd keresel megoldást. De amíg nincs is probléma, addig felesleges aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!