Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan tudhatom, hogy a...

Honnan tudhatom, hogy a nyákdugót vesztettem e el?

Figyelt kérdés
37+5 vagyok ma. Kicsit jóslóztam az elmúlt két napban hajnalban. Az előbb mentem pisilni és barnás folyás volt a tisztaságimon. Ez szerintetek nyákdugó? Ha a nyákdugó, akkor mennyi idő még szülésig?(az előbb éreztem is, hogy mozog a baba)
2014. dec. 8. 13:48
 1/4 anonim ***** válasza:
A nyákdugó egy kocsonyás darabka piros/barna folttal,ha ez folyás,krémes valami volt,akkor az szerintem nem nyákdugó volt!
2014. dec. 8. 13:51
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem tudom, mivel a betét beitta, egy icipicit látszott, hogy mintha nyálkás lenne, aztán most meg átlátszó folyásom van, amilyen van már kezdettől fogva.

Igazából második terhességem és elsővel 38 hétre szültem, akkor egy hétig előtte mindenféle színű folyásom volt. Volt halvány rózsaszín, meg barna, meg sárga is és kábé ilyen volt, de nem tudom, hogy akkor nyákdugó volt e.

2014. dec. 8. 13:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen kedves kérdező,az nyákdugó volt az előző terhességednél,és ha most is olyan volt,akkor ez is az.

Nekem is folyós volt nem kocsonyás mint ahogyan azt sokan mondják.Ilyen nyálkás volt nekem is.Én 2 napra rá szültem amikor ez távozott.Persze nekem tágulási vérzésem is volt már akkor.

26+3 hkm

2014. dec. 8. 18:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor talán lassan szülök:D Jajj de jó, legalább valami jele van, hogy készülődik valami! Most hátfájásom is volt délután-ezzel a terhességgel végig volt hátfájásom, amíg dolgoztam, de az másféle hátfájás volt, a munkámból adódóan volt egyrészt, másrészt mert terhesen dolgoztam. De ez érezhetően más volt. A hátfájásra is azt mondják, hogy jó jel:D
2014. dec. 8. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!