Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális az, hogy a kezdeti...

Normális az, hogy a kezdeti hányinger, mellfeszülés teljesen elmúlt? Lehet, hogy elhalt a terhesség?

Figyelt kérdés

6.dik hétben vagyok, minden tünet elmúlt. Ma már végig zokogtam a délelőttöt. Hétfőn nézte orvos, de akkor semmit nem tudott mondani, csak egy petezsákot látott. Ha egyszer voltak tünetek miért múltak el. Olvastam, hogy ez a magzatelhalás jelei.

A tesztek változatlanul azonnal, nagyon erős pozitívak, hőm 36,8.Már volt egy elhalt terhességem 2éve, befejezéssel 3x, de még akkor is voltak terhességi tünetek.

2008. aug. 16. 17:53
 1/10 anonim válasza:
100%
Nyugi! Én úgy tudom nem feltétlenül. A rosszullétek általában egy idő után megszűnnek, több anyától is hallottam. Addig ne sírj, amíg biztosra nem tudod hogy elhalt. És főképp ne stresszelj miatta, mert a leggyakoribb akadály a mai nőknek a gyermekszülésben az állandó idegeskedés. CSak nyugalom, lehet hogy egyszerűen csak most pár napig nem lesznek tüneteid, vagy pedig mint mondtam egy idő után elmúlnak! Elvileg 4. héttől kezdődően lehetnek rosszullétek, de van. aki egyáltalán nincs is rosszul terhesség alatt!
2008. aug. 16. 18:08
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, de sajnos a gond az, hogy nekem már lassan

másfél hete nincs tünet. Ezért is mentem hétfőn az orvoshoz.

Viszont, a múlt hét elején, meg az előtte lévő hét végén (akkor lett volna mensi)barnás-véres folyásom volt (arról is tudott a doki)

Szerintetek nem kellett volna-mivel már volt elhalás és ráadásul 3x kellett befejezni- valami támogató gyógyszert felirnia annak a hülyének, hogy megmaradjon a terhesség?

Teljesen csalódnom kell az orvosokban, csak a pénzt szedik el az embertől.

2008. aug. 16. 18:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem az első terhességem spontán vetéléssel végződött, ezért a 2. terhességem legelejétől szednem kellett az Utrogestant ami sárgatesthormont tartalmaz, és támogatja a terhességet. Sajnos így is bekövetkezett a tragédia, 9. héten elhalt a baba. Ezek után kértem egy alapos vérvizsgálatot, hormonvizsgálatot, és megállapították hogy nem szenvedek sárgatesthormon hiányban. Valószínűleg emiatt sem kellett szednem a mostani terhességemnél, és ezúttal minden a legnagyobb rendben van, és már a 19. héten járunk. Rengeteget idegeskedtem , aggódtam , sokszor már az őrületbe kergettem a páromat, de végre elérkezett a mi időnk. Soha ne add fel a reményt és ne gondolj a legrosszabbra. Akik már többször átestünk ezen sajnos hajlamosak vagyunk az ördögöt a falra festeni. Menj dokihoz hétfőn, és remélem minden a legnagyobb rendben lesz. Légy pozitív, és lásd az élet napos oldalát!

Ha voltál dokinál és van kedved írj, hogy mi volt!

Minden jót!

19 hetes kismama

2008. aug. 16. 18:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
először is próbálj kicsit megnyugodni! A stresszel te is tudod, ártasz a babának! Ha a dokidban nem bízol, keress fel egy másikat, és mondj el neki mindent! Az hogy a tünetek elmúltak, nem biztos, hogy magzatelhalásra utalnak... Mindemellett maximálisan megértem az aggódalmad! Én még nem voltam dokinál, de több tesztem is pozitiv lett, és már alig várom, hogy halljam, minden ok-e?
2008. aug. 16. 20:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia!Abban igaza van az előttem szólónak,hogy ne idegeskedj és keress másik orvost.Nekem két missed ab.-om volt(terhesség elhalás),amik kaparással végződtek.Az akkori orvosom peteérést elősegítő gyógyszer írt fel,pedig 15 éve rendszeres vérzésem van és a páromat is elküldte vizsgálatra,ahol semmi gond nem volt.Majd közölte,hogy 4-5 ilyen után spec.rendelésre küld vagy méhtükrözést csinál,én ekkor váltottam.Az erőltetett próbálkozás miatt ezután nem lettem terhes csak amikor úgy döntöttünk szüneteltetjük a dolgot.Ekkor viszont sikerült és az új doki Utrogestant írt fel,aminek köszönhetően már 8 hónapos a kisfiam.Az első két babánál nem volt semmi terh. tünetem,de a kisfiammal a 18. hétig volt.A teszttel az a baj,hogy az elhalás után akár pár hétig is magas lehet a HCG szint,amit az élő terhességnek jelez.
2008. aug. 16. 22:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Épp így vagyok. Kérlek írj, hogy mi lett veled!!!!!
2009. dec. 4. 11:17
 7/10 A kérdező kommentje:

Szia!

Hát azóta itt van velünk a már 8 hónapos, egészséges pici lányunk :)))

Azután, hogy ezt írtam, orvost váltottam és kiderült, nem halt el a terhesség.....

Azért nem volt teljesen minden oké, de hála a SOTE I gondos orvosainak meg az én orvosomnak is, minden rendben lett végül.

Kedves utolsó válaszoló! Veled mi a helyzet?

Ha gondolod írj privit!

2009. dec. 9. 12:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is így vagyok, két napja nincs mellfeszülésem, ma vagyok 5 hetes és 5 napos, és nagyon aggódom. Volt már egy spontán korai vetélésem, remélem most nincs semmi baj... Délután megyek a dokihoz.

Neked gratulálok a babához, sok boldogságot kívánok!

2009. dec. 10. 10:39
 9/10 anonim válasza:
100%

Szia!

Ha esetleg még benézel. Ezt írod: "Azért nem volt teljesen minden oké, de hála a SOTE I gondos orvosainak meg az én orvosomnak is, minden rendben lett végül."

Megkérdezhetem, hogy mi volt a baj? Hogyan tudtak segíteni?

Én is aggódom...

2010. febr. 1. 14:06
 10/10 anonim válasza:
100%
Nagyon ideges vagyok en is. 6. het vegen volt barnas folyas egy alkalommal, azota Utrogestant hasznalok. Ma reggel keltem fel ugy eloszor, hogy teljesen megszunt a mellfeszules, pedig a terhesseg kezdete ota volt. Elotte Mastodynont is szedtem, mig nem volt poz. a tesz, amig azt szedtem, addig sem feszult a mellem. Reggel ismet hasznaltam az Utrogestant, es igy most ismet van egy enyhe feszules, de ez valoszinuleg csak a gyogyszer mellekhatasa. Nagyon felek, ma este megyek uh-ra. 3,5 eve szeretnenek babat, eddig csak egy missed ab volt 3 eve, azota nem is lettem terhes, csak most. Bele sem merek gondolni, mi van, ha ...
2010. júl. 20. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!