5+4 hetesen miert nincs semmi tunetem?
Figyelt kérdés
se cicifajas,se kivanossag,se ehseg semmi2014. dec. 7. 17:53
2/9 A kérdező kommentje:
hogy miert nincs semmi tunetem?ez normalis?vagy 6-7.hettol jonnek a tunetek?
2014. dec. 7. 18:05
3/9 anonim válasza:
Ilyenkor még nekem se volt, 6+2-nél kezdődött, most vagyok 8+3 hetes mensi szerint, és még mindig hányingerem van folyton, meg szagundorom egyfolytában. Lehet kijön még rajtad, de olyan is van, hogy nem.
4/9 anonim válasza:
Én is pont 8+3 vagyok. Addig örülj még nincs tüneted, ne aggódj, valakinek nem is lesz. Mindenki más.
5/9 anonim válasza:
örülj neki h nincs
azt vagy lesz vagy nem
nekem spec nem volt semmilyen "tünetem" sem
7/9 anonim válasza:
Örülj, hogy nincs semmi. Persze később ez még változhat. Nálam pl. a kívánósság a 30. hét után kezdődött, a cicifájás még később. Rosszul meg egyáltalán nem voltam. Remélem, hogy így maradsz, és később sem lesznek tüneteid :)
8/9 anonim válasza:
Nekem az émelygés, hányás a 8.héttől kb a 13.hétig tartott, közben egy kis mellfeszülés, de az se volt túl sokáig. Kívánós a mai napig nem vagyok, pedig már betöltöttem a 37.hetet!
9/9 anonim válasza:
Én 7 hetes vagyok,tegnap volt először hányingerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!