Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ritka szep fiu, lany nevek?

Ritka szep fiu, lany nevek?

Figyelt kérdés
Tudtok mondani szep ritka lany neveket? Nem tudom meg a babam nemet de fiu nev ugy nez ki hogy megvan.. A neten neztem lany neveket de annyi van hogy nem tudok. Fiu nevet az apukaja altal Enriko es sogorom altal kulfoldrol hallott Medox lenne. Tudom meg korai 16hetesen. De szoktam hozza beszelgetni es szeretnem mar ugy szollitani ahogy hivni fogom.. Hamarosan megtudom a nemet es ugy akarom kozolni hogy a nevet mondom hogy o fog vilagra jonni:)

2014. dec. 7. 15:04
1 2
 11/16 anonim válasza:
Lány név: Dalma., Menta
2014. dec. 9. 22:31
 12/16 anonim válasza:
Nekem a szjüleim a Xénia nevet akarták adni, nem tudom hogy hogyan lettem Xéniából Rebeka.
2014. dec. 9. 22:34
 13/16 anonim válasza:

Virág, Jázmin,

Nekem a Stefi/Stefani is tetszik mondjuk bisztos nem úgy szólítanám hogy Stefi hanem Efi

2014. dec. 9. 22:43
 14/16 anonim válasza:

női nevek: Rozamunda, Olga, Gyopár, Urszula, Kasszandra

fiú nevek: Béla, Végh Béla, Imre, Tas

2014. dec. 10. 19:03
 15/16 anonim ***** válasza:
Heléna, Viktória, Abigél, esetleg Natasa. Elizabet, ha nem gond, hogy régebbi.
2014. dec. 26. 17:44
 16/16 anonim válasza:

Lány nevek: Babett, Janka, Apolla, Zóra, Fédra

Fiú nevek: Benjamin, Tamás, Balázs

2015. jan. 7. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!