Letezik, hogy a 13. heten mar erzem, hogy rugdos?
a 14.heten vagyok,es jo egy hete,szoval meg nem töltöttem be a 13.hetet sem,erzem,hogy rugdos.elöször nem akartam felvenni,gondoltam meg korai,biztos csak bekepzeltem,de most mar egynap többször is erzem,mindig ugyanott a hasam bal oldalan.Ez mar a masodik terhessegem,szoval azert emlekszem milyen volt mikor rugott,es ez rendes rugdosas.
olvasgattam,es mindenkinel majd egy honappal kesobb jött meg többedik terhessegnel is.Biztos aktiv a nöcike bent,mert mar az uh-on is mondjak,h eleg mozgekony,volt vizsgalat,amit alig tudtak megcsinalni
Én 13 hetesen éreztem először a második gyerkőcöt. kezdetben mindig ugyanott. 16 hetesen már kívülről is érezhető volt, a férjem is érezte a hasamra tett kezével.
Az első babámat ellenben tényleg csak a 19-20 héten éreztem először, addig néma csend volt.
a 10-es hozzaszolo nem is ertem mit ir???!!!!!
Több üzenetet is kaptam,es az itteniek is megerösitenek,h ez a kisbabo,aki kesöbb erzi,annak biztos hihetetlen,es lehet kicsit irigy is.
de azert ennyi idös fejjel,masodik terhesseggel csak tudjam mar,h belmozgas-e.
Nem azt irtam,h akkorat rug,h kiesik az oldalam,nem is lehet latni,mint mondjuk a 30.het felett,de egy pici rugdosast lehet erezni,mindig ugyanott,es ez nem is mozgas,de vegülis lenyegtelen,mindenkinek jo babazast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!