Ti milyen bébilázmérőt vettetek?
Figyelt kérdés
A popsibadugós a jobb vagy a homlokmérős?#lázmérő #bébilázmérő
2014. dec. 6. 19:39
1/9 anonim válasza:
mi popsisat vettünk,digitális :)
38hkm
2/9 anonim válasza:
sima digitalis felnotteknek is való hőmérőt (popsiba)
3/9 anonim válasza:
Homlokmérő nem ér semmit. Lehet kapni normális 10-15 másodperce hónalj hőmérőket (mondjuk elég drága). Nekünk ilyen van.
4/9 anonim válasza:
Fülhőmérőt vettünk, nem dugdosok a gyerek fenekébe lázmérőt. Drágább, de gyors és nem okoz kellemetlenséget.
5/9 anonim válasza:
Én soha nem dugtam a fenekükbe, a digitális hónaljban elég megbízhatatlan (legalábbis gyerekeknél), a homlokmérősben meg nem bíztam. Nekünk hagyományos 5 perces van, a hónaljukban szoktam mérni. Ha a homlokmérős és popsibadugós közül kell választani, én a popsibadugósat venném, az megbízhatóbb.
6/9 anonim válasza:
Braun fülhőmérőt vettünk, nagyon jól bevált, megbizható és nagyon is pontos.
7/9 anonim válasza:
homlokmérős jó arra, hogy megnézd, kell-e popsiba dugni a lázmérőt mert nagyon pontatlan.
csak popsiban használós, babalázmérő felesleges, mert pár hónapig használod csak popsiban, azt is nagyon ritkán.
digitális, amit popóban is használhatsz...
8/9 anonim válasza:
5 perces analóg lázmérőnk van, születésétől hónaljban mértem neki, ha nagy ritkán kellett.
A homlok/fülhőmérő semmit se ér.
Vettem digitálisat is, mert rábeszéltek, de soha nem használtam, nagyon pontatlan, leteszteltem többször is.
9/9 anonim válasza:
3 féle lázmérőnk is van de sose használtam. A szám a legmegbízhatóbb és leggyorsabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!