Ti vettetek valamit turkálóbol a picinek? Mennyi idős kortól?
De bizony óriási külömbség van az új és használt ruhák között.
Az új frissen jön le a gépsorrol, az összes vegyi anyag és szinte méreg anyagok is benne vannak. Egy új ruhát minimum 2-3x kik kellene mosni, hogy egyáltalán egy ilyen pici babára rá lehessen adni.
A használt ruháknál ez már meg van, sokszor ki volt mosva, a gyermek börének sokkal jobbat tesz.
A vírusok, bacilusok szinte nagytöbbsége levegön elpusztul, de 60 fokon mindenképpen, így aki vasal azzal teljesen fertötlenít is. Ami marad pedig még kell is.
Igen, főleg tt vettem. Mert egyrészt szebbeket és minőségesebbeket is találtam, mint abban az egy szem gagyi bababoltban, ami itt van nálunk. Másrészt a baboltban egy rugdalózó kerül 3000 FT.ba is, a turiban meg 8-10 darab bodyt és 5-6 rugit vettem összesen nem egész 2000 FT-ért. nagyon hamar kinövik a kicsik a ruhákat, egyszerűen nem akarok 3000 FT-t költeni egy rugira, ami lehet, hogy csak 10-szer se lesz rajta.
Kimosom, gőzölős vasalom átvasalom.
Persze hallottam már olyat, hogy valaki semmi használtat nem vesz a gyerekének, mert szereti a gyerekét. Hát szerintem meg ez nem szeretet függő. Ha újat akarnék venni, akkor csak az itteni boltban vehetnék silány no name márkásat, ami nem is szép, a turiban meg csomó minőséges, szép ruhát találtam. És akkor most melyik mutsatka ki a nagyobb szeretet? Az új, silány, ronda vagy a használt, de csinos, minjőséges?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!