Mi a véleményetek arról, hogy valaki 45 évesen tervezi világrahozni első gyermekét?
Az idoseket a gyermek fiatalon tartja!
Es ha eddig nem jott ossze neki,miert ne lehetne.lehet ez az a ferfi akitol igazan valalta a gyermeket.
Hat aki a 45 even kiakad akkor az szerencsere nem latta a tv-ben azt a musort amit en a multheten, ahol 60 eves anyukak szultek elso gyerekuket. Az egyik raadasul ikreket. Meg a 70 eves anyuka tartotta karjaiban a par honapos elso ujszulotjet Indijaban :)
Nekem szemely szerint semmi gondom a 45 evvel. Mire az ember 65 evesen nyugdijba megy ott lesz mar a 20 eves egyetemista vagy felnott gyerek. Siman megerheti meg az unokakat is.
31 éves nő vagyok és sajnos még nem sikerült megtalálnom a nagy Ő-T. Nem azért nem szültem még eddig, mert nem akartam, egy gyereket szeretnék, de nem találok normális férfit....az élettársammal két éve lett vége, négy viharos év után. Nem akartam egy ilyen embernek szülni!
Lehet, hogy én is 45 éves leszek, mire olyan partnert találok, aki alkalmas arra, hogy egy kisgyermek szerető apja legyen! És szeresse a feleségét!
Szerintem a nő akkor szül, ha olyan partnert talál, aki mellett biztonságban érzi magát, aki szereti és megbecsüli......nem mindenki olyan szerencsés, hogy évesen megtalálja a nagy ŐT! Jó lett volna - de eddig még nem volt hozzá szerencsém. Csak dolgozom, dolgozom,....
egy 31 éves szingli nő
"Szerintem a nő akkor szül, ha olyan partnert talál, aki mellett biztonságban érzi magát, aki szereti és megbecsüli..."
Ezzel abszolút egyetértek! Nem egy ismerősöm van, akik sosem gondolkodtak babán meg házasságon, amíg nem találkoztak azzal a férfival, aki mellett felszínre tört bennük a vágy ezek iránt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!