Nektek mennyire kemény a hasatok? Nem rendszeresen folyamatosan feszítve kemény hanem ha felvagyok és jövök megyek csak akkor kemény. Ha fekszek és pihenek akkor teljesen normális a hasam.33 Hkm
Szia. En ugyanigy vagyok vele mint te. Ha elmegyek boltba vagy itthon hazimunkat vegzek, erzem hogy kemeny a pocak es igy nehez barmit csinalni mert kellemetlen. Az en hasam viszont feszulni is szokott igen rendesen. Olyan mint aki jol belakott..neha ugy erzem szetcsattanok.
Mostanaban jelentkeznek a joslo fajasok..igaz nem tudom biztosra h az e de neha igen kellemetlen mensis fajdalom jon a derekamnal hasamnal.
Mikorra vagy kiirva kerdezo?
Neked milyen tudneteid vannak amik esetleg kellemetlenek??
És Neked milyen panaszok vannak még?
Milyen a jósló fájás? Honnan írsz? Én Miskolcról.
En januar 24re vagyok kiirva!:)
Hat nekem meg rendszeres gondom a combto es szemeremcsont fajdalom..neha olyan erosen faj hogy lepni alig tudok..olyankor mar a siras kornyekez.
A joslo fajast en se tudom biztosra. Mostanaban ereztem egyszer ketszer mensis gorcsot..de rovid ideig ereztem. Hogy az volt e azt nem tudom.
Es kisfiu vagy kislany a pocaklako?
Milyen mereteitek voltak a 32 hetesen?
Akkor én szerencsésnek mondhatom magam mert nekem ilyen fájásaim eddig nem voltak. Most van ez a haskeményedéses dolog, meg az utóbbi időben párszor volt olyan hogy erős savas valami jött fel a torkomon és az nagyon rossz volt. Olyankor nagyon köhögök. Meg rettenetes sokat járok pisilni de ez gondolom mindenkinél van. Nekünk Kislány lesz. :) Nektek? És te hány éves vagy? Én 28. Nekem 33 heti ultrahangom volt. Lepény éretsége 2-es BPD: 87mm HC:313mm AC:306mm FL:66mm Becsült súly: 2400gr +-15% Ezekre gondoltál?
És a ti adataitok?
Hat akkor tenyleg szerencses vagy!:)
Engem az elejetol kornyekez minden ami fajdalom.
En 25 eves vagyok.
Nekunk is kislany van a pocakban!:)
Mi 31+6 hetesen voltunk uhon. Ott a bpd: 79mm, Hc:284mm Ac: 266mm Fl: 62mm volt.
A lepeny nekem is kettes.
A sulya 1800 gramm volt akkor.
Kesz vagy mar a korhazi csomaggal?
Van meg amit meg kell vennetek? Vagy minden megvan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!