Dr. Skriba Eszterről érdekelne minden tapasztalat, vélemény?
Én csak rosszat tudok mondani róla 3-4 évvel ezelőtti tapasztalat alapján, de azt hallottam, ha valaki a magánbetege, azzal nagyon-nagyon kedves.
Mi a BMC-be jártunk rövid ideig hozzá - eredménytelenül - és rendkívül bunkó volt nem egy alkalommal. Akkor leveleztem egy hasonló cipőben járó lánnyal, aki ugyanezeket tapasztalta, ő sírva jött ki tőle egyszer, mert úgy viselkedett. Röviden én azt láttam, ha kap pénzt, minden oké, ha nem, akkor nem.
Köszi a válaszod!
Nekem egy kolléganőm ajánlotta,ő magán járt hozzá régebben.
Hadas Krisztánák a nemrégi babás műsorában volt többször,mint uh-s orvos,és nem igazán volt nekem szimpatikus,kicsit olyan lekezelő,pattogós stílusúnak jött le,ami nem nyerő számomra,ezért is írtam ki a kérdést..
Így azt hiszem nem hozzá megyek
Én nem saját tapasztalattból írok,mert én nem találkoztam vele a BMC be,de egy kedves ismerősöm hozzá járt.
Bunkó szerinte is.
A másik ismerős a magánrendelőjébe volt ott kedves volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!