Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sztk-s nogyogyaszokkal mi a...

Sztk-s nogyogyaszokkal mi a tapasztalat terhesseg alatt?

Figyelt kérdés
Vannak meg emberseges orvosok? Nekik is fietni kell ill. szokas? Alkalmankent? Es szulesnel?
2014. okt. 29. 15:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Éncis sztk-s rendelésekre jártam lehet hogy szerencsés voltam de szuper orvosok voltak és szülésnél is nagyon meg voltam elégedve. Az anyagiakat ilyenkor el döntheted hogy adsz vagy sem.nem fogadtad meg.
2014. okt. 29. 15:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Mindkét terhességemet sztk-n keresztül hordtam végig, fogadott orvos nélkül. Mindkétszer renden volt minden, sok orvossal és nővérrel találkoztam, mikor ki volt, de mindenki rendes, kedves és türelmes volt velem, kérdezhettem amennyit csak akartam. Szüléseknél ugyanez volt, mindenki rendes volt, doki, nővérek, szülésznő. Debrecen, Kenézy kórház.
2014. okt. 29. 15:45
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem sajnos ellenkező a tapasztalatom.

Sztk-ba csak beutalóért mentem terhesgondozásra,de kb. bőgés határán voltam,mikor kijöttem onnan.

Lekezelő,bunkó,alpári módon bántak velem,és sokaktól ezt hallom vissza. A kutyámmal szebben viselkedek.

Mosonmagyaróvár...

2014. okt. 29. 15:54
 4/10 anonim ***** válasza:

Én a szüléshez nem fogadtam dokit,csak szülésznőt de a terhesgondozásra magánba járok mert annyira lekezelőek és bunkók,ki, ha én nem stílusa van ott mindenkinek,hogy azt mondtam én nem tudok oda járni még hónapokig...

Bp-17ker

32hkm

2014. okt. 29. 16:09
 5/10 anonim ***** válasza:

Mindkét terhességemnél sztk-ba jártam.

Nagyon aranyos, emberséges volt az orvos és a védőnők is, akik a terhesgondozáson , nst-n voltak.

Nem fizettem egyiknek sem.

Amikor betelefonáltam, h nem megyek nst-re, m megvan a baba, gratuláltak, nagyon aranyosak voltak.

Szülés is ügyeletesnél történt. Ott sem fizettem senkinek. Második szülésemkor egy gyakornok szülésznő is volt , ő szinte végig velem volt, illetve a szülésznő és az orvos az utolsó 1 órában végig. Bíztattak, aranyosak, kedvesek voltak.

(Örs sztk és Uzsoki kórház)

2014. okt. 29. 16:39
 6/10 anonim ***** válasza:
engem idegesít, hogy az orvosok úgy kezelnek mint egy fél hülyét. megvizsgál, nem mond semmit, ha kérdezel akkor is lekezelő. A vizsgálatok futószalag szerűek, még fel sem öltöztél de már behívják a következőt. A váró terem nálunk amúgy is borzadvány, tele van c...nyal, a felszereltsége a rendelőnek kritikán aluli, és fél napokat kellett hiányoznom a munkahelyről hetente. ezek miatt én magánorvost kerestem és nem bántam meg.
2014. okt. 29. 17:21
 7/10 anonim ***** válasza:

Csatlakoznék az 5-ös válaszolóhoz, én is az Örsre jártam és az Uzsokiban szültem, 1 hónapja. Mindenkivel maximálisan elégedett vagyok. A terhesgondozásra kifejezetten szerettem járni, nagyon kedves volt mindenki, az orvossal is elégedett voltam. Ugyanahhoz a dokihoz kaptam mindig időpontot, így olyan volt, mintha fogadott orvos lenne.

A szülés nem volt könnyű és komplikációk adódtak, ezért nálam mindkét ügyeletes orvos bent volt gyakorlatilag végig. Nagyon elégedett voltam velük is, nekik köszönhetem, hogy végül a lányomat egészségesen és természetesen úton tudtam világra hozni. Mi 1 hétig voltunk bent utána, úgyhogy volt alkalmam beszélgetni a többi anyukával is. Sokan szültek ügyeletesnél, ugyanúgy bántak velünk is, mint a fizetős betegekkel.

Én a szülést levezető két dokinak adtam, a terhesgondozóba is szeretnék majd vinni valamit, amikor megyek a kontrollra.

2014. okt. 29. 18:25
 8/10 A kérdező kommentje:

Hm..hm... megoszloak a velemenyek..

Sajnos idaig nekem sem volt sok jo tapasztalatom. Ugy latszik "ki kell fogni" :/ Koszonom a valaszokat!

2014. okt. 29. 19:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Én sztk-ba jártam. Az első 20 hétben Kecskeméten ahol, mindig másik orvos vizsgált. Rendesek voltak, elvégezték a dolgukat, viszont hiába volt elvileg időpont, mindig kiszámíthatatlan volt, mikor végzek. Utána elköltöztem, és a dunavecsei rendelőbe jártam, ahol mindig ugyan az az orvos volt. Ez nagyon jó volt, mintha magánba járnék. Nem volt túl mézes-mázas, de korrekt volt. Szülni Pesten szültem az István kórházban, fogadott szülésznőnél, az orvos ügyeletes volt, 2 dokival is találkoztam, és mindegyik nagyon rendes volt. Én teljesen meg voltam így elégedve, a következőt is így szülném!
2014. okt. 29. 19:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Pesten a III. kerületben kidobtak az sztk-s rendelőből, elküldtek a francba, hogy milyen tudatlan vagyok: a kerületben terhesgondozás folyik a Szent Margit kórházban, oda mehetek csak terhesen. Nyilván egy órás várakozás után "világosítottak" csak fel.
2014. okt. 30. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!