Sztk-s nogyogyaszokkal mi a tapasztalat terhesseg alatt?
Nekem sajnos ellenkező a tapasztalatom.
Sztk-ba csak beutalóért mentem terhesgondozásra,de kb. bőgés határán voltam,mikor kijöttem onnan.
Lekezelő,bunkó,alpári módon bántak velem,és sokaktól ezt hallom vissza. A kutyámmal szebben viselkedek.
Mosonmagyaróvár...
Én a szüléshez nem fogadtam dokit,csak szülésznőt de a terhesgondozásra magánba járok mert annyira lekezelőek és bunkók,ki, ha én nem stílusa van ott mindenkinek,hogy azt mondtam én nem tudok oda járni még hónapokig...
Bp-17ker
32hkm
Mindkét terhességemnél sztk-ba jártam.
Nagyon aranyos, emberséges volt az orvos és a védőnők is, akik a terhesgondozáson , nst-n voltak.
Nem fizettem egyiknek sem.
Amikor betelefonáltam, h nem megyek nst-re, m megvan a baba, gratuláltak, nagyon aranyosak voltak.
Szülés is ügyeletesnél történt. Ott sem fizettem senkinek. Második szülésemkor egy gyakornok szülésznő is volt , ő szinte végig velem volt, illetve a szülésznő és az orvos az utolsó 1 órában végig. Bíztattak, aranyosak, kedvesek voltak.
(Örs sztk és Uzsoki kórház)
Csatlakoznék az 5-ös válaszolóhoz, én is az Örsre jártam és az Uzsokiban szültem, 1 hónapja. Mindenkivel maximálisan elégedett vagyok. A terhesgondozásra kifejezetten szerettem járni, nagyon kedves volt mindenki, az orvossal is elégedett voltam. Ugyanahhoz a dokihoz kaptam mindig időpontot, így olyan volt, mintha fogadott orvos lenne.
A szülés nem volt könnyű és komplikációk adódtak, ezért nálam mindkét ügyeletes orvos bent volt gyakorlatilag végig. Nagyon elégedett voltam velük is, nekik köszönhetem, hogy végül a lányomat egészségesen és természetesen úton tudtam világra hozni. Mi 1 hétig voltunk bent utána, úgyhogy volt alkalmam beszélgetni a többi anyukával is. Sokan szültek ügyeletesnél, ugyanúgy bántak velünk is, mint a fizetős betegekkel.
Én a szülést levezető két dokinak adtam, a terhesgondozóba is szeretnék majd vinni valamit, amikor megyek a kontrollra.
Hm..hm... megoszloak a velemenyek..
Sajnos idaig nekem sem volt sok jo tapasztalatom. Ugy latszik "ki kell fogni" :/ Koszonom a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!