15mm petezsak 2 mm szikholyag 5 hetesen, embrio meg nem lathayo:kellene aggodom?
Figyelt kérdés
Volt mar egy vetelesem 3 honapja es most utrogestant szedek.a gyogyszer szedese mellett is elofordulhat h nem alakul ki az embrio?2014. dec. 4. 15:02
11/15 anonim válasza:
Szia!
Még nem voltál 12 hetes uh-on? Hogy vagytok?
Ikres kismama
12/15 A kérdező kommentje:
Szia!!!de voltam csutortokon. Minden rendben volt. Most viszont a CMV fertozes miatt aggodom mert csak most hallottam rola es kisgyerekekkel dolgozom.doki semmit nem emlitett errol... ti hogy vagytok?
2015. jan. 26. 11:09
13/15 anonim válasza:
Szia! Örülök! Én sem hallottam még erről.
Jól vagyunk, megvolt a 18 hetes uh minden rendben. Az egyik kislány, a másik nem mutatta meg magát. Majd 4én mehetek megint uh ra, remélem akkor megmutatja magát. Neked nem mondták mi lesz?
14/15 A kérdező kommentje:
Meg tul korai volt:) talan legkozelebb! Mit szeretnel jobban egy masik kislanyt vagy fiut?
2015. jan. 27. 11:22
15/15 anonim válasza:
Nekem mindegy lenne, párom nagyon fiút akar. Ugyhogy bízom benne hogy az lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!