Szerintetek ha elmegyek a UH vizsgálatra megengednék odabent, hogy készítsek a telefonommal, videót vagy fényképet?
Bár én külföldön élek, de itt nem csinálnak abból ügyet, amikor a férjem előkapja a telefont és videózza, ahogy mocorog a baba a képernyőn.
Viszont szerintem otthon sem lesz ebből baj, gondolom csak azért a 18. héten adnak először képet, hogy spóroljanak a papírral, amire ki kell nyomtatniuk a képet (bár azt nem értem, hogy maguknak sem nyomtatnak ki semmit, amit dokumentálhatnának?).
Én a helyedben azért elmondanám miért szeretnél képet kérni, hátha meglágyul a szívük és adnak! ;)
2-es!
Köszönöm, nagyon jó lenne, ha tudnék készíteni, amikor voltam az 5.héten akkor az ágy mellett, ha balra fordítottam a fejem akkor ott volt egy monitor, úgy gondoltam, hogy a mellkasomra vagy a mellemre/hasamra teszem a telefont, akkor tudok készíteni közben, és nem is kell felállnom hozzá. Olyan jó meglepi lenne, még nem tudják, és izgulok, hogy mit szólnak hozzá. A családban, a részemről a 3. unoka lenne, de párom részéről az első. Jó karácsonyi ajándék :D
Nekem kérlelni kellett a dokit, de belement. Arra kell hivatkozni, hogy első unoka, karácsony... És hogy doktor úr/doktornő úgysem lesz benne. :D
Meg a legtöbb gép olyan, hogy vissza lehet pörgetni a videót, nekem az utolsó kép úgy született, hogy már felöltöztem, és akkor a doki addig húzta a csúszkát, míg egy jó képet nem talált.
Mindenképpen kérdezd meg!
2. vagyok.
Orvosfüggő egyébként. Ha szépen megkéred, elmondod, hogy Karácsonyi ajándék csak nem utasít vissza. Nagyon ritka az igazán mogorva orvos, akit ez sem hat meg :)
A gépek különbözőek, van amelyiken több és van amelyiken kevesebb kép görgethető vissza. Ha elvileg engedik akkor érdemes előre megbeszélni, hogy készüljön a kép, mivel pl. ha emelgeted a fejed míg beállítod a gépet akkor elmegy a kép a monitorról amit nem nagyon szeretnek.
3. válaszoló: itthon a videót pl. a hangfelvétel miatt meg kell(ene) kérdezni, nem csak előkapkodni. Csak a kóros elváltozásról készítenek felvételt, mivel valószínűleg mások a költségvetési lehetőségek.
3-as vagyok: Utolsó, igaz, a hangfelvétel tényleg problémás lehet.
Azt hiszem nagyon szerencsés vagyok akkor. Amúgy itt is magyar dokihoz járok, és amikor jobban mozog a baba és látja, hogy videózunk, akkor mindig kommenteli, hogy most épp mit látunk mi mekkora (mert a videón nem látszik minden pillanat tisztán), nagyon kedves. :)
Kérdező, remélem szerencsével jársz te is és sikerül a meglepi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!