Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi az esélye, hogy teherbe...

Mennyi az esélye, hogy teherbe estem?

Figyelt kérdés
Előre leszögezném, mindig védekeztünk, de most mégse jött meg a menstruációm. Egyedül az előváladékra tudok gondolni, de attól elég kicsi az esélye. A menstruációm előtt pár nappal feküdtünk le (pénteken) és azóta sem jött meg. Rettentően parázok szóval stressz illetve mostanában alig eszek szóval ahogy utánaolvastam az is lehet a késés oka. Tüneteket minkortól venne észre az ember? Csak mert úgy semmi észrevételem nincs, sokszor idegi alapon bebeszélem már magamnak hogy szédülök és hasonlók. Illetve a hüvelyi folyásom is elég erős, ami menstruáció előtt nekem szokványos. A másik hogy amúgy is elég szar a ciklusom mivel van amikor 2-3 hetente jön meg. 16 vagyok szóval nagyon félek, annak ellenére hogy mindig védekeztünk.

2014. dec. 2. 15:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Csinalj egy tesztet es nem kell aggodnod.
2014. dec. 2. 15:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha védekeztetek, hogy kerülhetett beléd előváladék? Csak "kicsit" betette? Mert az nem védekezés.

Mivel amúgy sem rendszeres a ciklusod, így eleve honnan tudod, hogy most kéne megjönnie? Az, hogy stresszelsz és nem eszel simán lehet az oka annak, hogy nem jött meg.

A tünetek a 4. héttől jelentkeznek kb.

A ciklusod miatt amúgy elmennék nőgyógyászhoz, mert ez nem normális. Ha meg nem jön meg pár nap múlva csinálj tesztet, de mivel nem tudni mikor jönne meg, így nem lehet tudni mikortól mutatja ki nálad a teszt.

2014. dec. 2. 15:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem mindig megbolygatja a megjövetelt, ha előtte egykét nappal együtt vagyunk. Volt hogy együtt voltunk, másnap kellett volna megjönnie, és 4 napot késett.
2014. dec. 2. 15:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Angyalom....ha az előváladéktól félned kell, akkor egész egyszerüen NEM védekeztek.
2014. dec. 2. 16:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Hála az égnek megjött a 28. napra (sose volt még ilyen soká) illetve ezzel egy életre megkapva a leckét, minél hamarabb irattatok gyógyszert.
2014. dec. 3. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!