Van valaki aki szintén használt vagy használ a terhessége alatt folyamatosan Nasivin orrcseppet? Mi bajt okozhat a babánál?
Sajnos nekem is muszáj volt használnom Nasivint mindkét terhességem alatt, bár nem folyamatosan. Nekem a védőnő a csecsemőknek való változatot javasolta, az hígabb, de persze nem is olyan hatásos, mint a felnőtt.
Okoskodni nem akarok, de SZERINTEM annyi gond lehet, hogy az általános érszűkület miatt kevesebb vér jut a magzatba, de nehezen tudom elképzelni, hogy az orrnyálkahártyán akkora mennyiség felszivódna.
Kedves korábbi válaszoló, a 4-5. Héten biztos, hogy nem károsodott a magzatod, pláne nem Nasivintől. Ez az un. őssejtes stádium, ha ilyenkor bármi károsodás éri a zigótát, spontán távozik. Ezt Czeizel Endre és még nagyon sok genetikus leírta. Nem is értem, hogy és ki mondhatott neked ilyet ...
Kedves Utolsó, ezt a butaságot nem én találtam ki. Én is linkelhetnék, de mindenki abban hisz, amiben akar.
Megkérdezhetem, mi a neve a gyermeked szindrómájának/rendellenességének? Minden rosszindulat nélkül, szívesen tájékozódnék. Minden jót Nektek!
Köszönjük! Én is ebben hittem, mert sok helyen hangoztatják, amég a saját bőrömön meg nem tapasztaltam az ellenkezőjét.
A rendellenesség neve oesophagus atresia.
(26.oldal)
Szia, sziasztok!
Lett valami következmény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!