28 hetes kismama vagyok és nem tudok hízni :/? Többi lent.
pedig rendesen eszek,(155 cm vagyok) 46 kg-mal kezdtem és most 48,5 kg és 50 kg között ingadozik a súlyom. Nehezen tudok hízni. 22 hetesen a baba 533 gramm volt,vagyis annyinak becsülte az ultrahang. Valakinek nem volt ilyen?? :( Vagy akkor csak a babára hízok?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Én 40+3 hkm vagyok, és egy kilóval kevesebb, mint amivel teherbe estem. :) Az orvos nemhogy nem aggódik, de meg szokott dicsérni. Egyáltalán nem KELL hízni.
Amit kell: kiegyensúlyozottan étkezni, minden tápanyagot megadni a kicsinek. Ha a baba szépen fejlődik, minden a legnagyobb rendben.
Szia!
Én is 28 hetes vagyok. Mondjuk én magasabb súllyal indultam, de én is 2-3 kg hízás között ingadozok. :)
Nekem senki nem mondja, hogy ez gond lenne, sőt mindig megdicsér a dokim, hogy csak így tovább. Bár én odafigyelek, azért nem hízok. 27 hetesen 1011 grammra becsülték a kislányom, tehát teljesen normális súlyban van.
Szerintem ne aggódj emiatt, nem törvényszerű, hogy mindenki sokat hízzon.
szia
nekem a baba a 23.héten 640gr volt,szóval jó a babád súlya,ha arra gondolsz kicsi,akkor nem!
Amúgy én 37..hetet kezdem szerdán és 6kg-t híztam összesen.. az a baba,meg a többi ami vele jár.. ő teljesen jól fejlődik,jó súlyban van!
34hetesen volt 2400gr :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!