Az Utrogestan szájon át szedhető kapszulát lehet használni hüvelyben?
Figyelt kérdés
Eddig a hüvelykapszulát használtam, de nem lshet kapni. A szájon át szedhetőt kaptam, csakhogy attól nagyon rosszul vagyok. Megnéztem az összetételüket és teljesen ugyanaz. Még kinézetre is ugyanaz.2014. dec. 1. 08:41
11/14 anonim válasza:
Nyugodtan használhatod hüvelybe.És fordítva is nem lesz tőle semmi bajod.Nekem elhiheted én nem is olyan rég használtam.És igenis hiánycikk csak azt nem értem miért amikor sajnos olyan sok embernek kell.
12/14 anonim válasza:
Én is a szájon át bevehetőt használtam hüvelyben. Még mondta is az orvos, hogy tudja, mi van ráírva, de ne foglalkozzak vele, hüvelyben használjam.
13/14 anonim válasza:
De szájon át sokkal hatásosabb szedni,mert úgy nem folyik ki egy csomó belőled.Több szívódik fel belőle.
14/14 alacska123 válasza:
Az én dokim szerint meg a hüvelykapszula jobb, mert onnan egyenesen a véráramba jut, míg az emésztőrendszeren keresztül alig marad belőle valami, míg odaér, ahova kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!