Baj ha kimarad 3 db Utrogestan?
napi 3x 1 Utrogesztan hüvelykapszulát használok. ma reggelre még volt. nem hozták meg a gyógyszertárba. így csak holnap délelőtt kapok újra.
megelőzésképp kaptam a korábbi vetélés miatt.
most nem volt semmi panaszom...
köszönöm
Nagyon remélem ma este hozzájutok!!!
így csak 1 maradna ki. gyógyszertárba már kedden megrendeltem.amikor odatelefonáltam,h megjött e,akkor közölték,nem. és be is zárt.ezért a receptért sem tudtam elmenni. nem sok esélyem van,konkrétan semmi,h recept nélkül megkapjam bárhol :( de talán van aki ki tud segíteni a bajból!!!
Én szolnoki vagyok, ha tudnék segíteni...
Egy jó tanács: legközelebb hamarabb menj el kiváltani a receptet, hogy bele tudj kalkulálni ilyen eseteket is.
ma reggelig volt. ezért rendeltem meg kedden....
tegnap nem volt kocsim , nem tudtam elmenni érte. gondoltam majd ma.....
Nem akarlak elkeseríteni, de valahol tényleg fel kellene hajtanod, főleg, ha nem az ügyeletes gyógyszertár az, amiben rendelted, mert holnap szünnap.
Nálunk múlt héten kellett sürgősen gyógyszer, a gyógyszertáros végigtelefonálta a környéket, hogy hol van raktáron. (30 km-t kellett utazni érte) Mielőtt valaki megjegyezné, hogy miért nem gondoltunk előbb a kiváltásra: kórházból hazatérő betegnek volt, és nem írták fel előbb, csak kiengedéskor, szerdán du.
Nagyon nem mindegy, hogy hány mg-osat szedtél (200 v 100), hányadik héten (korai terhességnél a legfontosabb) és mennyire ajánlotta a doki, illetve mi miatt (korábban többször vetéltél már vagy csak simán biztonság kedvéért írta fel.
Én pl napi 2x200at szedek, de most mondta a dokim, hogy elhagyhatom mert minden rendben. De aztán megbeszéltük, hogy 1x100-at azért még szedni fogok egy darabig, a biztonság kedvéért. Ha kimarad 1 szem, akkor sem lesz semmi baj.
Szóval ezek függvényében én valahonnan azért igyekeznék előkeríteni, ha tényleg veszélyeztetett lennék.
Szereztem és be is vettem!
készlethiány van a hüvelykapszulából!!!!!!!!!!!!
csak a gyógyszert kaptam meg. 2x 1 et kell szednem. rettegek,ne legyek szarul tőle!!!!
100mg-os volt a hüvelykapszula és ez is 100mg os.
5 hetes múltam. második terhességem ment el. de akkor már a teszteléseknél tudtam,h nincs rendben valami. nem erősödött a tesztem, állandóan görcsölt a hasam. következő terhsségnél már egyből kaptam az utrót. most ismét babát várok, dokimmal beszéltem, azt mondta kedjem el most is megelőzésképp.
de a kokim elment innen és tegnap kaptam egy másik orvos telefonszámát. ma felhívtam,elmondtam neki mindent. azt mondta,elég a napi 1 aztán kijavította magát,h szedjek 2x1 et...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!