Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik jobb Utrogestan?

Melyik jobb Utrogestan?

Figyelt kérdés
amelyik hüvelygolyó vagy szájon át szedhető kapszula?

2014. okt. 19. 17:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez a helyzettől is függ. Nekem hüvelykapszulát adtak, mert hánytam, aztán hematóma lett, és mivel véreztem adtak kapszulát. Szedek mellé Magne B 6-ot és azóta a hányinger is jobb, bár most éppen megint nagyon rosszul vagyok. Szóval ez tényleg helyzettől is függ melyiket adják. De a dokim mondta, hogy kb mindegy melyiket adja, a lényeg lenne, hogy felszívódjon.
2014. okt. 19. 17:27
 2/6 A kérdező kommentje:
nekem csak megelőzésképp kellene használnom. volt vetélésem és a következő terhességnél kaptam. ma írtam a dokinak és mondta,kezdjem el. csak jobb lenne a tabletta,mert nem nagyon tudok feküdni napi 3x. este még ok. de reggel ovi, másik gyerkőc meg itthon van velem. mellette nem lehet pihizni. ha meg kifolyik akkor nem sokat ér.
2014. okt. 19. 17:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Én megelőzésképp kaptam,napi 3x1 hüvelygolyót és dolgoztam.Csak az estivel feküdtem.
2014. okt. 19. 19:52
 4/6 A kérdező kommentje:

olvasgattam és én is a golyó mellett döntöttem!!

rengeteg mellékhatása van a tablettának és nem utolsó sorban a májam is kímélem!

2014. okt. 19. 20:02
 5/6 Margit84 ***** válasza:
Én is golyót kaptam, napi 3x1-et és nem feküdtem, max a reggeli után kb 15 percet, meg az estinél. De a napközbeni az munkaidőre esett az irodába. Nekem is mondjuk megelőzésként volt csak mint már egy előttem írónak, év eleji vetélés miatt.
2014. okt. 20. 09:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Én tablettát szedtem első terhességemnél és most is.
2014. okt. 20. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!