Hajnal 2-től fáj, hol jobban, hol kevésbé, megy a hasam. Szülés lehet?
Figyelt kérdés
Semmi rendszer, hol 25 percenként hol szinte folyamatosan.
36+3
2014. nov. 30. 07:31
1/8 A kérdező kommentje:
Nem is tudnám elmondani hogy fáj, néha egy kB menni görcs. Aztán pedig a falat kaparnàm
2014. nov. 30. 07:34
2/8 A kérdező kommentje:
Belső méhszájam bő 1 ujjnyira nyitva van már.
Legjobban akkor fáj, ha oldalt fekszem...
2014. nov. 30. 07:41
3/8 anonim válasza:
lehet persze .. mérd a fajasokat hány percenként vannak meg meddig. tartde ha közel van a kórház én azért be ugranek :)
4/8 A kérdező kommentje:
Elkezdtem mérni, de nagyon össze vissza. 10 perc a kórház.
De nst n azt mondták akkor menjek ha rendszeres, programcsàszàrom lesz. Attól félek bemegyek vaklàrmàra, és befektetnek..
2014. nov. 30. 07:50
5/8 anonim válasza:
inkább fektessen be mint hogy baj legyen
6/8 anonim válasza:
Igen ebből simán lehet szülés.Nekem is anno rendszertelen de erős fájásokkal kezdődött,majd 12 óra múlva elfolyt a m.vizem is,és további 12 óra múlva felsírt a kisfiam.
25+2 hkm
7/8 A kérdező kommentje:
Úgy déltől elmúlt, semmi fájás....
Keveset mozog s baba, bár félek az éjszakától
2014. nov. 30. 17:40
8/8 A kérdező kommentje:
Ma ma éjjel is hasonló szenvedés volt, fàjàsok, görcsök, teljesen rendszertelen volt.... Nemsokàra megyek nst re, elpanaszolom, bár lehet ott egy db fajasom nem lesz :( de hulla vagyok, valamit csak csinálnak.... Csaknem ez lesz még akár hetekig
2014. dec. 1. 07:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!