Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Veszélyeztetett terhesség,...

Veszélyeztetett terhesség, táppénz?

Figyelt kérdés
hogy is megy ez, meddig kell a munkahelyemre hordani a táppénzes papírt? szülésig onnan kapom a pénzt?

2014. nov. 28. 18:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
régebb óta dolgozom mint 2 év folyamatosan csak jan. 1-el vagyok itt. az számít. akkor azt hiszem utalva fogom kérni eddig is azt csinálta hogy mégmielött odaadta a fizetésem elötte egy teljesen más jelenléti ívet egész hónapra alá kellett írnom. persze nem úgy ahogy dolgoztam fél napok is voltak benne meg kiírt szabira is.
2014. nov. 30. 11:46
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is az a legjobb ha minél kevesebbet találkozol a főnököddel. A munkahelyed kifizetőhely ezek szerint? Nekem annyiból jobb volt hogy nem, így én csak papírokat aláíratni mentem a főnökhöz, és az OEP-től kaptam a táppénzt, és most a gyedet. De ez kis cég, 4 alkalmazottal. Ja és ő akarta hogy táppénzre menjek. (mellette dolgoztam még pár hétig)
2014. nov. 30. 15:54
 13/13 anonim ***** válasza:
A táppénzes papírt nem feltétlenül kell neked bevinned, bárki beadhatja a munkahelyedre. Amikor táppénzen vagy, semmit nem kell aláírnod. Szóval nem kell találkoznod a főnököddel, ha nem akarsz. Nekem amíg terhes voltam, de már nem dolgoztam, férjem adta be a táppénzes papírokat a munkahelyemre, mert útba esett neki reggelente munkába menet. Te nem is kellesz hozzá, azon a papíron az orvos aláírása a lényeg, meg a dátum, amit ráír.
2014. dec. 2. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!